Gratis hartverbindingssessie

 

 

 

ik wil je graag helpen bij de uitdagingen die je tegen komt als bewust moeder om alle ballen op te houden. Het is mijn missie om moeders net zoveel van zichzelf te laten houden als ze van hun kinderen houden. Dit geeft je rust, vertrouwen en focus om keuzes vanuit jezelf en voor jezelf te maken.

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Boek dan een gratis hartverbindingssessie van 30 minuten (via zoom dus online) waarin ik jouw gratis coach en direct tips geef. Iedere maand selecteer ik vijf gratis online hartverbindingssessies.

 

 

Gratis hartverbindingssessie

Je meldt je aan voor een gratis hartverbindingssessie en ontvangt in dit online gesprek minstens twee gratis tips om direct meer rust in jouw hoofd te krijgen en de regie weer te nemen over jouw leven. Na het aanmelden ontvang je een mail met meer informatie en een intakeformulier

Vul het formulier hierboven in!. Je ontvangt een mail met de link naar mijn agenda om een afspraak te plannen op een tijdstip dat jou past.

Je vult daarnaast een korte vragenlijst in. Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt dat er in een gesprek van 30 minuten al grote stappen kunnen worden gemaakt. Tijdens het gesprek krijg je minimaal twee tips die je direct helpen om rust, focus en balans in jouw leven te brengen. Zo kun je dichter bij jouw eigen gevoel blijven, keuzes maken vanuit jouw eigen hart en voor jezelf.