Wat heb je er voor over om een volledig ontspannen lijf te hebben?

Meestal gaat mijn blog over jouw hoofd en vooral de grote onrust die daarin plaats vindt omdat je alle ballen probeert op te houden. Vandaag wil ik het eens over de rest van je lijf hebben.

Als moeder ben je dagelijks bezig met alle ballen op houden en laat ik eerlijk zijn, er zijn ook dagen dat dit eigenlijk best aardig gaat. Je bent niets vergeten, niet te laat gekomen op een afspraak en hebt alles wat op de planning staat helemaal af kunnen ronden.

Goed bezig, zou je zeggen.

Maar op zulke dagen betrapte ik mezelf op iets anders: mijn lijf. Ondanks dat ik ergens in mijn hoofd echt wel voldoening voelde op zulke dagen, plofte ik nog steeds doodmoe op de bank neer. De vermoeidheid zat op zulke momenten niet zozeer in mijn hoofd maar ook in mijn lijf.

Hoe kan dat nou?

Een vraag die ik mij steeds vaker bezighield. En mij uiteindelijk vorig weekend bij een training bracht over bodyprocessen.

Je hoofd en jouw lijf werken op een ingenieuze manier samen. Als je een vol hoofd hebt, werkt dit in jouw nadeel en ervaar je stress en onrust in jouw lijf. Maar andersom werkt dit dus nog veel meer door. Jouw lijf is zo ingenieus dat het gebeurtenissen vanuit het heden en het verleden opslaat op celniveau. Jouw lijf functioneert dus eigenlijk als een soort ‘databank’. Wanneer de rust in je hoofd er is, heeft jouw lijf die rust nog niet.

Tijdens deze training kwam ik erachter hoeveel mijn lijf eigenlijk opgeslagen had. En hoe ik vandaar uit onbewust reageerde. Met deze bodyprocess heb ik deze ‘datagegevens’ in mijn lijf kunnen resetten waardoor mijn lijf tot rust kwam. Een diepe rust, ontspanning en gevoel van mogelijkheden die ik eerst niet kon voelen.

Je snapt waarschijnlijk wel waarom ik zo enthousiast ben en niets liever wil dan dit met jou delen. Ik kan er nog heel veel over proberen te schrijven, maar ik ben een gevoelsmens die je dat graag laat ervaren. Daarom kun je nu voor een investering van €50,- deze bodyprocess behandeling boeken bij mij. Maar let op. Ik heb ruimte voor 10 personen dus wacht niet te lang.

Bodyprocess

Deze bodyprocess vergemakkelijkt het zijn in jouw lichaam. Jouw lijf is jouw grootste en meest sensitieve orgaan. Het pikt elke dag opnieuw honderden signalen en oneindig veel informatie op uit haar omgeving en van de mensen waar je mee in contact komt. Dit gebeurt grotendeels onbewust, zonder dat je daarbij stilstaat. Dat is hartstikke fijn maar daar zit direct ook de crux. Doordat je dit onbewust doet, heb je heel veel informatie van anderen gekopieerd en overgenomen.

Denk hierbij aan:

  • Terugkerende familiepatronen
  • Fysieke kwalen
  • Pijn van de wereld
  • Dingen die je al eeuwen bij je draagt

Met deze bodyprocess kun je deze nabootsing verwijderen. Elke keer dat je je probeert te verplaatsen in de ander, neem je namelijk ook energetica over van die ander. Oeps, misschien toch niet altijd al te slim ingezet, dat ‘inlevingsvermogen’.

Maar de naam laat al vermoeden, het is een ‘vermogen’.

Deze bodyprocess laat je die kracht ervaren, zodat je het in kunt gaan zetten als keuze, zonder jezelf er (bewust of onbewust) in te verliezen. Meer vrijheid dus!. Ontspanning. Loslaten en mogelijkheden!

Roept jouw lijf nu JA, reageer dan hieronder of stuur me een privé bericht om een van de pilotplekken te reserveren.