Als ik me beter voel

“Ohhh ik kom echt heel graag eens bij je langs voor een aantal sessies” zegt ze met een gemaakte glimlach. Ik kom haar ongeveer eens per maand tegen en elke keer zegt ze hetzelfde.

Het is een schat van een vrouw. Goeie baan, volgens mij een fijn huwelijk en twee schatten van kinderen die zich net als alle kinderen af en toe als draken manifesteren. Ze heeft het allemaal voor elkaar.

Gekkenhuis

“Ja het is vandaag even een gekkenhuis. Dat ken je toch wel van die dagen dat alles precies past zolang er niets uitloopt en er geen vertraging is onderweg”. Ze zegt het met een iets trillende onderlip. Ik knik met een glimlach.

Ja als moeder, onderneemster en vrouw ken ik dat soort dagen. En als ik terugdenk aan die periode in mijn leven dat die dagen eigenlijk dagelijkse kost waren, voel ik de vermoeidheid al weer opkomen. Niet dat ik die aan iemand liet zien. Die stopte ik heel ver weg binnen in me.

Bij haar zit die vermoeidheid ook goed weggestopt achter een laagje make-up, een glimlach en vriendelijke interesse. Maar ik voel hem omdat ik voorbij die uiterlijke maskers kijk.

“Zullen we nu een afspraak maken?” Vraag ik haar terwijl ik even een hand op haar schouder leg. Ze slaakt een zucht. “Nee, dat kan nog niet. Ik kan pas bij je langs komen als alles op orde is. Als ik me beter voel, maak ik direct een afspraak met je.”

Mijn ideale klant

Tja, mijn ideale klant. Ze houdt zich groot en stoer voor de buitenwereld en denkt dat ze pas bij mij kan komen als ze zich beter voelt. Terwijl dat juist is waar ik haar bij help.

Wanneer wil jij je beter voelen? Stuur me een bericht en we plannen meteen die afspraak.