Het lelijke eendje zag eindelijk zelf dat ze een prachtige zwaan was

Ik stond afgelopen donderdag ochtend heel ontspannen op uit mijn koninklijke bed. Liep naar beneden waar roodkapje me begroette terwijl ik de ontbijtzaal in liep. Deze glimlach was niet meer van mijn gezicht te krijgen bedacht ik me terwijl ik dromerig naar buiten keek. Deze dag wordt magisch.

Ik pakte mijn tas met mijn bal outfit die ik gisteravond voor nog voor de spiegel gepast had. En wandelde rond lunchtijd met een zonnetje op mijn gezicht richting kassa 19 voor het #storytellingevent2018.
Nu voelde ik me toch enigszins zenuwachtig worden.

“Wie zouden er allemaal zijn en zouden er meer vrouwen net als ik van magie houden en een bal outfit mee hebben genomen. Straks was ik de enigste. Wat zouden ze wel niet van me vinden”? Al die stemmetjes in mijn hoofd trokken als wolken voor de zon.

steeds kleiner

Ik voelde me steeds kleiner en lelijker worden. Terwijl ik niets lievers wil als erbij horen. Net als het kleine eendje uit het sprookje.

Snel haalde ik een paar maal diep adem en al wandelend gaf ik mezelf Reiki om de zon in mezelf weer terug te vinden.

mijn verhaal

Gedurende de dag waren er meerdere situaties waarbij ik anderen mijn verhaal kon vertellen. Niet zozeer in woorden maar met de magie die Reiki is. Gewoon door te doen, net zoals ik al mijn cursisten altijd vertel. Dit ervaren was magisch want het hielp mij direct om al die stemmetjes het zwijgen op te leggen.

Het vertrouwen en geloof in mezelf kwam weer terug. Dit ben ik, ik hou van magie al mijn hele leven en ik dompel me er helemaal in onder.

Aangekomen bij het droomvluchttheater, liep ik rustig de magie in mijn bal outfit.

Ik hoef geen lelijk eendje meer te zijn want ik heb de zwaan in mezelf gevonden.

Wil jij ook de zwaan in jezelf ontdekken? Reageer hieronder en ik neem contact met je op voor een gratis inspiratiesessie.