Hoe een blauwe storm mijn leven veranderde…

Op 6 juni 2014 tijdens een stormachtige nacht tussen twee prachtige tropische zomerdagen is mijn zoontje Troy geboren, onder de energie van Blauwe Storm toon 11 (volgens de Tzolkin kalender).

Niet alleen kwam hij als een storm bij ons,  want mijn bevalling verliep namelijk alles behalve rustig. Hij heeft sinds zijn geboorte mijn hele wereld veranderd, getransformeerd (de kernkwaliteit van blauwe storm) naar iets nieuws wat zoveel mooier is als wat er was maar tegelijk mij ook heel erg uitdaagt om te groeien (voor elke nieuwe moeder waarschijnlijk heel herkenbaar).

Niet heel raar als je de ‪Tzolkin‬ kalender erbij pakt: blauwe storm is het talent in mijn levenspad, het levenspad van de rode slang: als een tornado mijzelf en mijn omgeving zuiveren om weer een groeisprong te maken.

Als ik nog verder kijk naar de creatiedriehoek en de bijzondere zegels die hierbij horen (en die je helpen om je volledige Potentieel op alle niveaus te activeren en te leven) is blauwe storm mijn Passie. Een passie is je drijvende kracht, de benzine in jouw motor die je energie geeft om te blijven doen waar je blij van wordt, zelfs op moeilijke momenten.

Blauwe storm klinkt dan als een heftige kracht en dit is het ook: een storm kan vernietigend werken maar altijd om daarna een vernieuwde wereld die vruchtbaarder is te openbaren. Visualiseer je eens hoe heerlijk fris de natuur ruikt na een fikse storm.

De geboorte van Troy heeft echt als een storm door mijn leven geraasd en ik ben nog aan het uitzoeken hoe mijn vernieuwde wereld eruit ziet als mama, als vrouw, als vriendin en als zelfstandig ondernemer.

Dit betekende dat ook dat mijn praktijk Hartekracht aan een transformatie onderhevig was: de grootste verandering was dat ik de huur van mijn praktijkruimte opgezegd heb en in het najaar van 2014 een prachtige praktijkruimte aan huis gebouwd heb.

Dit proces nam meer tijd in beslag dan ik van tevoren kon bedenken en ik heb toen besloten deze tijd te nemen. Praktisch betekende dit dat ik besloot om tot het einde van 2014 nog niet aan het werk te gaan, maar er de eerste 6 maanden van zijn leven helemaal voor mijn zoontje te zijn.

Achteraf wist ik, toen ik die beslissing nam nog niet dat de storm pas net begonnen was en deze beslissing me zou gaan helpen om in de storm te blijven staan.

In Lak’ech Eline