Op een been kan ik niet lopen

Lange tijd heb ik gehinkeld van het ene been op het andere. Ik sprong heen en weer tussen twee methoden die ik allebei heel graag en intensief gebruikte in mijn praktijk. Met daarachter een grote wens om regie te nemen.

Het laatste dat ik namelijk wilde was onduidelijk en zweverig zijn in wat ik doe. Door deze angst om onduidelijk en zweverig te zijn, heb ik veel gecommuniceerd over de behandelingen die ik geef.

Tot mijn businesscoach me in liet zien dat ik hierdoor eigenlijk alleen maar onduidelijker werd. Ik stond niet met mijn beide benen in de klei. Maar hing met mijn hoofd ergens in de wolken om te vertellen wat ik doe.

Waar help ik je nou eigenlijk mee, wat kun je gemakkelijker en beter als je bij mij geweest bent….

Tja dat was een pijnlijk inzicht. Doordat ik alleen maar bezig was om op een van mijn benen te hinkelen, vergat ik het grote geheel. En dat is nou juist waar het om draait.

Stevig staan vanuit eigen regie

Voor een totaal beeld moet er balans zijn. Is het belangrijk om stevig op twee benen te staan. Pas als je stevig staat, kun je de regie pakken over jouw leven. En vanuit die regie kun je jouw leven vorm geven zoals jij het wil.

Niet meer overleven maar volluit leven, dat wil jij toch ook?

Mijn twee benen

Om stevig te staan gebruik ik twee pijlers:

De ene pijler is Reiki om meer rust en ontspanning te ervaren doordat je met jouw energie letterlijk in jouw lichaam zakt.

De andere pijler is de Tzolkin om inzicht in jezelf te krijgen. Wat zijn jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen en hoe kun je deze in jouw voordeel laten werken.

En jij?

Iedereen heeft twee benen nodig om stevig op te staan. Inzicht in jezelf en verbinding met jezelf. Als je zo stevig staat kun je vanuit regie bepalen waar jij heen wilt.

Sta jij stevig? Ik help je in 5 coachingsessies naar inzicht in jezelf en jouw twee benen zodat jij ook stevig in jouw leven kunt gaan staan. Reageer hieronder en ik neem contact met je op om je hier meer over te vertellen.