Stilstaan is de beste methode om vooruit te komen

“Ik wil er gewoon doorheen zodat het stopt”. Ik hoor het mezelf nog zeggen.

Ik ben als spiritueel ontwikkelde vrouw me er al langere tijd van bewust dat struisvogelpolitiek niet werkt.

Om iets op te kunnen lossen heeft het licht en liefde nodig. Ja dat klinkt heerlijk zweverig, dat weet ik. Wat ik bedoel te zeggen is dat aandacht geven aan wat er is je verder brengt dan er continu omheen werken.

Maar soms wil ik te snel. Neemt mijn ongeduld de overhand en betrap ik mezelf erop dat ik aan gras sta te trekken zodat het maar harder gaat groeien. Dan wil ik ergens dwars doorheen walsen zodat ik verder kan in mijn proces.

En het ergste van deze situatie is dat ik mezelf zo frustreer omdat mijn hoofd direct allerlei oude overtuigingen op de proppen komt dat ik het niet goed doe, niet hard genoeg werk. De rust die ik graag wil bereiken is verder weg dan ooit.

Herken je dat?

Wat als het nou eens niet meer om het doel gaat maar om de beweging richting verbetering? En je dat mag doen in jouw tempo. Dat elke stap een stap vooruit is.

#diepezucht

Voel je dat? De ademruimte die dit meteen geeft?

Ja?

Ik ook, elke keer opnieuw en daarom is het een van de stappen in mijn 5 stappen systeem om vanuit jouw hartverbinding de regie over jouw leven weer te nemen.

En als dat betekent dat we het even rustig aan doen, dan kan dat.

Jij kunt nu ook kennismaken met het 5 stappensysteem naar regie vanuit jouw hartsverbinding tijdens de speciale zomerkorting. Reageer hieronder en profiteer tot 31 augustus. Ook als je pas in september wilt beginnen ?