Wil je de kleuren van jouw hart laten spreken?

Ooit was ik zo’n kleurrijk meisje die als zwart-wit muisje van de universiteit af kwam om de volgende stap in haar leven te zetten. Werken want dat hoort zo. Een goeie baan vinden die zorgt voor zelfstandigheid want “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”. De slogan waarmee ik opgegroeid ben en waar ik graag aan wilde voldoen.

Nou die eerste baan kwam er. Met niet heel lang daarna een burn-out. Het voelde voor mij alsof de laatste zeepbel recht voor mijn ogen ontplofte. Was dit nou hoe de rest van mijn leven eruit zou moeten zien?  Na jaren ploeteren op de basisschool, middelbare en universiteit zou ik dan nu eindelijk kunnen gaan leven. Maar mocht ik nu nog steeds niet mezelf laten zien?

Ik was mijn eigen kleur kwijtgeraakt. Ik herinnerde me niet meer wat mij uniek maakte, waar ik nou echt blij van werd en was gevormd in de eenheidsworst van onze maatschappij, omdat het zo hoort. Gelukkig kwam ik hierachter door mijn burn-out. Ik heb mijn unieke kleuren weer ontdekt en weet daardoor wat mijn eigen kracht is. Zo geef ik nu richting aan mijn leven en wat ik doe. Ik voel keer op keer wat kloppend is voor mij en zet vandaar de volgende stap.

Herken jij dat?

Dat je je afvraagt wat jouw unieke kleuren zijn?

Je had vroeger zo veel ambities hoe je de wereld groter, mooier en beter ging maken. Ergens in het pad van naar school gaan, volwassen worden en een gezin runnen en je werk zijn die waarschijnlijk ver naar de achtergrond verdwenen. Je bent nog steeds ambitieus en hebt je leven prima voor elkaar, maar toch knaagt er ergens vanbinnen iets aan je.

Je vraagt je regelmatig af wat jouw eigen kracht is. Je hebt er behoefte aan om meer helderheid over jezelf te hebben, hoe jij meer kleur in jouw leven brengt. Meer jezelf kunt zijn.

Maar je weet niet zo goed waar en hoe.

En je hebt even geen behoefte aan hele lange trajecten.

Je wilt nu wat doen.

Gezocht

Ik zoek zulke lefmoeders voor een doorbraaksessie.

Wil jij voelen waar jouw vuur van aan gaat en vooral aanblijft? Kies dan voor de doorbraaksessie. In 2,5 uur leer je hoe jouw energie in elkaar zit maar vooral om dit te gaan voelen. Waar gaat jouw vuurtje van aan. Wat is jouw unieke vorm en kleur is en hoe je deze te allen tijde kunt voelen en inzetten.

Voel jij dat dit over jou is? Stuur me dan een berichtje. Twijfel je hierover, reageer hier, dan kijken we samen of wij bij elkaar kleuren.