Neem de regie over jouw leven traject

Jij kunt dit, ook in je eentje. Juist in je eentje​!

Leuk dat iedereen denkt dat jij alles voor elkaar hebt, maar zo voelt het voor jou niet. Dat is vooral de buitenkant die je heel hard probeert vast te houden en waar te maken.
In werkelijkheid gaat het eerder zo:

 • Je bent slaaf van jouw agenda. De hele dag ren je van de ene naar de andere afspraak. Je vervloekt jezelf als je last minute weer moet haasten omdat je een afspraak vergeten was.  Hoe kon je nou zo stom zijn!
 • Tiktaktiktak. Je bent een emotionele tijdbom. Boosheid, frustratie, onmacht en verdriet gieren door je lichaam. Maar je stopt al die emoties ver weg achter een grote glimlach. Gewoon doorgaan he?! Ook al loop je eigenlijk op je tandvlees en zou je zo graag hulp krijgen of nog liever een potje janken onder de dekens.
 • Doodmoe ben je. Stiekem wil je ‘s avonds het liefs tegelijk met de kinderen naar bed. Maar er moet nog zoveel gedaan moet worden, zodat je morgen niet met tien -nul achterstand begin. Maar er moet nog zoveel gedaan worden: als je dat niet nu doet begin je morgen met tien-nul achter.
 • Als je dan eindelijk veel te laat in bed ligt kan je niet slapen. Er zweven nog steeds tien to-do-lijstjes en niet vergeten- notities door je hoofd.
 • Dagelijks ben je bezig met jouw grootste angst: wat als jij omvalt? Wie zorgt er dan voor de kinderen, wie regelt dan alles? Want op jouw ex hoef je niet te bouwen in zulke situaties. Je voelt je zo vreselijk eenzaam als je hieraan denkt.
 • Je wilt het beste voor je kinderen, maar voelt de hele dag door twijfels of je het wel juist doet. Ben je wel een goeie moeder en is er niet iemand die anders gaat oordelen hierover met alle gevolgen van dien? Ook al wil je ze af en toe achter het behang plakken, je wilt jouw kinderen echt niet kwijt.
 • Hoe moet je om hulp vragen als je niet weet waarvoor? Waar moet je beginnen in die gigantische chaos in je hoofd. Iedereen heeft het ook druk met haar eigen shit, en jij wilt echt niet iemand tot last zijn.
 • Het liefste zou je gewoon met rust gelaten worden en even niet meer werken maar dat is ook geen optie. Je moet nu al regelmatig dubbeltjes draaien om alles financieel rond te krijgen.

Jouw leven voelt niet meer als leven maar vaker als overleven. Van actie naar actie van dagelijkse beslommering naar dagelijkse beslommering en jij…..

Jij staat helemaal onderaan het prioriteitenlijstje.

Wie jij bent, wat jouw kracht is en vooral wat jij wil weet je eigenlijk niet eens meer. Het enige dat je voelt alleen is vermoeidheid, frustratie en verdriet.

Het liefste zou je de hele wereld hier de schuld van geven, maar je weet dat dat niets verandert. Het levert je alleen meer frustraties op en je bent nog steeds de aan het overleven in jouw leven.

Hoe is dit gebeurd?

Waar ben je jezelf kwijtgeraakt?

En belangrijker nog: hoe krijg je haar weer terug?

Dat wil je wel, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen om iets te veranderen.

Doe even je ogen dicht en stel je eens voor of het anders kan

Dat iemand jou bij de hand neemt? Even voor jou zorgt en je helpt om stap voor stap orde op zaken te stellen?

Niet door de verantwoordelijkheid bij je weg te halen, maar door je inzicht te geven. Hoe doe jij dingen nu, waar loop je op vast en wat zou je anders kunnen en willen doen.

Minder vanuit je hoofd met al die to-do-lijstjes, maar vanuit je hart maar door weer te voelen en met je energie te zakken, zodat jij ervaart waar je goed in bent en blij van wordt.

Niet meer gefocust op de wereld en iedereen om je heen, maar gecentreerd vanuit jouw eigen kern.

Hoe los je dit op?

Dat is mogelijk met het Neem de regie coachtraject. zes maanden lang neem ik je bij de hand en laat ik je zien dat jij in staat bent om beslissingen te nemen vanuit jezelf en voor jezelf. We kijken naar wat jij nodig hebt.

Samen creëren we jouw eigen stappenplan

Je hebt straks te ontwikkelen. Jouw eigen houvast, vol met tips en tools die jou helpen:

 • om op de moeilijke momenten bij jezelf te blijven
 • niet te verzanden in gedachten wat anderen willen en jij denkt dat ze van je verwachten
 • Je leert wat jouw vuur is, waar jij energie van krijgt en hoe je dit vuur in kunt zetten op momenten dat je er doorheen zit, even niet meer weet waar jouw kracht ligt en welke keuzes je wilt maken.

Praktisch bestaat dit traject uit een start live sessie van 3 uur in de praktijk van Hartekracht en 5 een-op-een video coaching sessies van 1 uur.

Tussendoor hebben we wekelijks app contact, zodat je op lastige momenten niet hoeft te wachten op onze volgende afspraak maar direct door kunt pakken.

Juist op het moment dat het moeilijk is, heb je dan extra steun om vanuit jezelf te voelen wat jij wilt doen en wat jij nodig hebt. Zo lukt het je om nieuw gedrag in jouw dagelijkse routine op te nemen.

We doorlopen in dit traject mijn unieke zelfontwikkelde vijf stappenplan. Elke sessie staan we stil bij een van de vijf stappen uit het stappenplan en wat hierin bij jou persoonlijk speelt.

Samen gaan we de spoken in jouw hoofd uitdagen

We gaan voelen wat jij vanuit jouw hart wil en actie nemen hierin.

Als je alleen de eerste stap volledig zou doorlopen, heb je jouw investering al terugverdiend. Je ervaart dan direct meer ruimte in je hoofd, rust in je lijf  en focus waardoor je gemakkelijker beslissingen durft te nemen.

​Misschien denk je: ik probeer het al zo lang, het gaat nooit lukken dit te veranderen. Maar daar zit je mis. Ik herken bovengenoemde frustraties zo goed, omdat het lange tijd mijn eigen frustraties waren. Ik was aan het overleven. Op het moment dat ik dit besefte, heb ik de regie over mijn leven weer terug gepakt. En dat kan ik jou ook leren, echt.

 

 

 

Dit is wat anderen over het traject zeggen:

Wanneer je zo op zoek bent naar jezelf en je vind de persoon die je aanraakt. Eline raakt je aan diep in je hart waardoor je jezelf weer kunt voelen. Zo voelde ik me de avond toen ik een hartverbindingssessie kreeg. Ik was van mezelf afgedwaald en Eline zette me terug precies daar waar ik op dat moment moest zijn….. bij mezelf. Het gevolg is dat ik heel veel dingen alleen maar vanuit plezier en leuke energie doe en besef dat ik beschermd ben. De meditatie naar de bomen en het leren wortelen en daar de kracht uit halen. Waauuw Eline je bent een warme, lieve en vooral een liefdevol persoon en ik ben heel erg blij met het thuiskomen bij mezelf.

Petra Sijtsma

Eline begeleidt mij in het hartverbinding coachtraject. Al vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met Eline, dat was tijdens de Reiki 1 cursus, voelde het heel veilig en vertrouwd. Eline weet je op je gemak te stellen, is puur en oprecht. Zij durft mee te kijken, uit te dagen maar ook op de rem te trappen. Eline weet goed wat nodig is en durft ook van het opgestelde plan af te wijken, in overleg, om te doen wat er op dat moment nodig is. Dankzij Eline heb ik heel veel over mezelf geleerd! Ik heb uit dit traject gehaald m’n hart te volgen, op mijn gevoel te vertrouwen en goed voor mezelf te zorgen! Maar ook om in liefde voor mezelf nee te zeggen, grenzen aan te geven.

Janine van Hal

Spannend vond ik dat, niet echt wetende wat ik kon en mocht verwachten. Ik had mij voorgenomen het op mij af te laten komen en gewoon te zien en te ervaren. Al snel bracht de coaching mij rust……de rust die ik al geruime tijd miste. Rust vanbinnen uit. Het koste mij moeite om een moment te vinden het regelmatig toe te passen. Eline stuurde mij regelmatig een mail waardoor ik er steeds meer op ging vertrouwen en elke dag een vast moment inlaste om de hartsverbinding te maken. En dan enkele dagen geleden… was er plots….ontroerend overweldigend….het besef dat mijn hart en buik een geheel zijn. Dat ik de vrijgekomen ruimte in mijn buik (na een zware operatie en hartstilstand) kon opvullen met onnoemelijk licht en liefde. Dat ik opnieuw kon vertrouwen op mijn buikgevoel. Dat het kon en mocht, dat het veilig en juist was. Mijn hart maakte een vreugdesprong. Wat een ervaring…..zomaar gewoon… zo eenvoudig en toch een wonder. Dankjewel Eline met heel mijn hart en buik. Dankjewel.

Lief de Meester

Investering

De investering voor dit traject bedraagt €997,- inclusief btw.

Hiervoor krijg je een live sessie van 3 uur in de praktijk van Hartekracht, 5 een-op-een online video coachcalls van 1 uur  en wekelijks app contact

Het is mogelijk om in overleg in 3 termijnen van € 352,50 te betalen

Aan het einde van dit traject:

❤️ Voel jij verbinding met jezelf, jouw hart en wie jij bent

❤️ Durf je keuzes te maken vanuit deze hartverbinding, keuzes voor jezelf en wat jij voelt dat je nodig hebt

❤️ Voel je je rustig(er) en vol zelfvertrouwen

❤️ Ervaar je jouw emoties maar overspoelen ze je niet meer

❤️ Ben je trots op jezelf en wat je doet

❤️ Weet je wat jij belangrijk vindt in jouw leven

❤️ Weet je wat jou energie geeft en wat jou energie kost

❤️ Voel je je energieker, fitter en meer gefocust

❤️ Heb je overzicht en niet langer het gevoel achter de zaken aan te rennen

❤️ Handel je vanuit jouw eigen kracht

❤️ Heb je een nieuwe manier van handelen in jouw dagelijkse routine opgenomen

Maar het belangrijkste je komt thuis in en bij jezelf, voelt vrijheid en LEEFT weer!

Veel gestelde vragen:

 • Ik weet niet of ik wel kan veranderen wat als de mensen in mijn omgeving me dan niet leuk meer vinden?
  • Verandering is spannend. En zeker als je bang bent voor (negatieve) reacties uit jouw omgeving. Dit is vaak een reden om ergens niet aan te beginnen. Maar als er niets veranderd, krijg jij wat je nu krijgt. En daar word je zelf niet gelukkig van. Draai het eens om. Wat als de mensen uit jouw omgeving door jouw verandering ook positiever gaan reageren? Die kans is veel groter dan waar je nu bang voor bent.
  •  
 • Ik ben heel erg druk met mijn kinderen en werk, kan ik dit er wel bij doen?
  • Ik ga niet tegen je liegen en zeggen dat het geen investering qua tijd kost. Nieuwe dingen gaan nog niet automatisch en gemakkelijk zoals bijvoorbeeld je tanden poetsen elke ochtend. Het kost tijd om nieuw gedrag in jouw routine op te nemen. Dit is precies de reden waarom we eens per 2-3 weken een coachsessie van een uur hebben. Tussendoor heb jij tijd om op een moment dat het jou uitkomt de opdrachten te doen. Tussen de coachsessies door heb je ook voldoende tijd om jouw nieuwe gedrag te oefenen.
 • Kunnen we ook s avonds afspreken?
  • Ja, het is mogelijk om in overleg op een avond af te spreken
 • Ik woon heel ver weg, moeten we perse een sessie live doen?
  • Ja! Tijdens de live sessie gaan we aan de slag met jouw energetische basis. Dit vormt de basis met jouw hartverbinding. Is de afstand echt een probleem, dan kunnen we in overleg en tegen een meerprijs kijken naar oplossingen om de afstand te verkleinen voor je.
 • Is het mogelijk dat mijn werkgever dit vergoed?
  • Ja, in overleg stel ik een offerte op waarmee jouw werkgever inzicht krijgt in de doelen die jij wilt behalen in dit traject. In overleg met jou krijgt jouw werkgever aan het einde ook een afsluitende rapportage. De extra kosten hiervoor neem ik mee in de offerte voor jouw werkgever.
 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  • Ja natuurlijk in overleg kunt je ook in 3 termijnen van elk €352,50 betalen
 • Hoe werkt videobellen?
  • je ontvangt van mij een mail met uitleg hoe je Zoom, het programma waar ik mee werk, gratis kunt installeren. Daarnaast ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Als je met Word kunt werken, kun je ook met Zoom overweg.
 • Wat als ik na dit traject van zes maanden nog meer ondersteuning van je nodig heb?
  • Er zijn verschillende mogelijkheden om ook na dit traject nog ondersteuning te blijven krijgen. We bespreken de opties aan het einde van het traject en voelen samen wat voor jou het beste past.
 • Ik kan last-minute toch niet op het tijdstip dat we een afspraak hebben gemaakt.
  • Ik weet hoe hectisch het leven kan zijn en zeker met kinderen kunnen er onverwachte situaties ontstaan. Het is mogelijk om kosteloos de afspraak te verzetten tot 24 uur van te voren. Mocht dit je ook niet lukken, dan kijken we samen naar een oplossing, waarin mijn algemene voorwaarden leidend zijn.

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid