Reiki 1 cursus

De Reiki 1 cursus is jouw vertrekpunt om op reis te gaan, op reis naar je eigen innerlijke kern. Een plek waar je misschien nog niet geweest bent of waar je al heel lang niet mee bent geweest. De hele dag en de opbouw van de dag staat in het teken van deze reis. Gedurende deze reis zul je ontdekken wie jij bent, wat jouw passie is en hoe je jezelf kunt helpen om zen te zijn en blijven. Omdat het jouw reis is, werk ik in kleine groepen en is er veel ruimte voor persoonlijke inbreng.

De dag begint met een stuk theorie over Reiki, Mikao Usui de grondlegger van Reiki en de Reiki beginselen. Daarna gaan we vooral veel doen. Je leert de Reiki energie kennen, voelen en ervaren, zo kom je (opnieuw) in contact met jezelf. Dit helpt je om afstand te nemen van alles wat er op je af komt en vanuit je eigen kern te reageren en keuzes te maken.

In de Reiki 1 cursus ontvang je vier inwijdingen. Je leert vooral op fysiek niveau (lichamelijke klachten) Reiki geven. Tijdens de cursus gaan we veel oefenen op jezelf en op de andere cursisten. Na elke oefening is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, zo ontdek je hoe je de Reiki energie kan gebruiken en wat je er allemaal mee kunt doen. Aan het einde van de cursus sta je meer in je kracht, heb je verbinding met je kern en ben je in staat een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf of aan iemand anders.

De Reiki 1 cursus wordt in kleine groepen van 2-6 personen gegeven. Hierdoor is er voor ieder persoonlijke aandacht en ruimte om haar verhaal/ervaringen te delen en vragen te stellen.

Praktische informatie

Duur: 3 dagdelen; één hele dag (van 9.30 uur tot 16.00 uur) en 3 weken later het laatste dagdeel (3 uur) in overleg met de groep op een ochtend of middag.
Kosten: € 197,- inclusief btw. Hierbij inbegrepen zit een uitgebreide lunch, thee en versnaperingen tussendoor, een officieel certificaat dat je de Reiki 1 graad behaald hebt en een cursusmap met informatie en oefeningen voor thuis.

De Reiki 1 cursus is een mooie start van een persoonlijk ontwikkelingsproces. Na minimaal 3 maanden kun je verder groeien door de Reiki 2 cursus te volgen.

 

Reiki 2 cursus

De Reiki 2 cursus is het vervolg op die prachtige ontdekkingsreis die je gemaakt hebt in de Reiki 1 cursus. Het kan voelen als voor de tweede maal naar dezelfde droomlocatie gaan. Nu je weet waar die is, kun je echt de omgeving gaan ontdekken. Dat is wat de Reiki 2 cursus je gaat brengen. Je gaat jouw eigen omgeving ontdekken. De diepte in met vragen als waarom raakt dit me keer op keer, wat kan ik doen om dit te verwerken. Deze verdieping vind plaats doordat je jouw emoties, gedachten en gevoelens leert herkennen, erkennen en begrijpen.  Een bewustwordingsproces over jezelf en waarom je bent wie je bent. Deze bewustzijnsontwikkeling helpt je liefdevoller en zachter naar je eigen processen te kijken.

Tijdens de Reiki 2 cursus ontvang je een inwijding en ga je met drie symbolen leren werken. Jouw Reiki stroom wordt vier maal krachtiger en je leert behandelen op emotioneel en mentaal vlak. Hierdoor zal de Reiki nog gerichter naar de oorzaak van de klacht gaan. Je leert hoe je via een afstandsbehandeling personen, situaties of gebeurtenissen (verleden en toekomst) kunt behandelen. Aan het einde van de cursus is je Zelfhelend vermogen gegroeid en je intuïtie sterker geworden waardoor je nog beter in contact staat met wie je werkelijk bent.

De Reiki 2 cursus wordt in kleine groepen van 2-6 personen gegeven. Hierdoor is er voor ieder persoonlijke aandacht en ruimte om haar verhaal/ervaringen te delen en vragen te stellen.

Praktische informatie

Duur: 3 dagdelen; één hele dag (van 9.30 uur tot 16.00 uur) en 3 weken later het laatste dagdeel (3 uur) in overleg met de groep op een ochtend of middag.
Kosten: € 197,- inclusief btw. Hierbij inbegrepen zit een uitgebreide lunch, thee en versnaperingen tussendoor, een officieel certificaat dat je de Reiki 2 graad behaald hebt en een cursusmap met informatie en oefeningen voor thuis.

 

 

Reiki 3 (Master) cursus

De Reiki 3 cursus is de kers op jouw ontdekkingstocht. Deze reis staat niet omschreven in de reisgidsen omdat jij hem vormgeeft. Jij bent de creator van jouw eigen droomreis en leert in deze cursus hoe je die vorm wilt geven en wat je daarvoor nodig hebt.

Praktisch leer je in de Reiki 3 cursus werken met de Master energie. Je gaat de diepte in met Reiki en leert volledig op jouw hartekracht vertrouwen. Je omarmt wie je bent met al jouw kanten. Daarom is het belangrijk dat je ervaring hebt met Reiki en Reiki geïntegreerd hebt in je leven voordat je aan dit traject begint.

De Reiki III cursus bestaat uit twee delen: Reiki 3A en 3B.

Reiki 3A

Tijdens de Reiki 3A master cursus ontvang je een inwijding en leer je werken met het vierde symbool. Je leert Reiki toepassen op alle niveaus (tegelijkertijd): fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Als persoon groei je naar een hoger bewustzijn en integreer je alles wat er in je is tot één geheel. Vanuit je eigen kern kun je rustig overzien wat er is en ben jij degene die jouw pad uitzet.

De Reiki 3 cursus wordt in kleine groepen van 2-6 personen gegeven. Hierdoor is er voor ieder persoonlijke aandacht en ruimte om haar verhaal/ervaringen te delen en vragen te stellen. In overleg is het ook mogelijk om de cursus individueel te doen. 

Praktische informatie

Duur: 3 dagdelen; één hele dag (van 9.30 uur tot 16.30 uur) en 3 weken later het laatste dagdeel (3 uur)in overleg op een ochtend, middag of avond.
Kosten: €497,-  inclusief btw. Hierbij inbegrepen zit een uitgebreide lunch, thee en versnaperingen tussendoor, een officieel certificaat dat je de Reiki 3 graad behaald hebt en een cursusmap met informatie en oefeningen voor thuis.

 

Reiki combipakket

Als je begint met Reiki volgen de veranderingen in jezelf zich snel op. De Reiki 1 cursus wordt bijna altijd na drie maanden opgevolgd door de Reiki 2 cursus. Hiermee wordt de energie nog steviger gegrond en in jouw systeem opgeslagen.

Als jij nu direct besluit om zowel de Reiki 1 als de Reiki 2 graad te behalen, is het mogelijk om dat via een voordelig  combipakket te doen.

Reiki I en Reiki II combipakket  van €394,- voor  €300,-

Reiki verdiepingsdagen

De Reiki kracht groeit na deelname aan de Reiki 1 of Reiki 2 cursus en er kan het nodige loskomen. Het is fijn als de Reiki blijft stromen door er mee bezig te zijn. Daarom bied ik je de mogelijkheid om regelmatig deel te nemen aan een verdiepingsdag: in groepsverband oefenen op en met elkaar, ervaringen uitwisselen, vragen stellen, samen bespreken wat Reiki allemaal voor je kan betekenen en dieper op de Reiki stof ingaan.

Tijdens deze dag komen er verschillende methodieken aanbod zoals werken met edelstenen, kaarten, systemisch werken, chakra’s, aura en visualisaties. Je maakt kennis met deze methodieken en hoe je ze met Reiki kunt combineren.

Het groeiproces dat je met Reiki 1 en Reiki 2 begonnen bent, blijft stromen en jij ontwikkelt je steeds verder. je gronding blijft stevig en je

Praktische informatie

Duur: van 10.00 uur tot 14.30 uur
Locatie: live in de praktijk van Hartekracht of in overleg extern bij minimaal 6 deelnemers
Kosten: €75,- inclusief btw. Hierbij inbegrepen is een uitgebreide lunch, thee en versnaperingen tussendoor.

Ben je benieuwd hoe anderen dit ervaren hebben? Klik hier voor referenties

 

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid