Reiki online zelfbehandelingsserie

Bij Reiki wordt er heel veel aandacht besteedt aan de ander behandelen. Maar geven vanuit een half-vol glas werkt niet fijn, was al heel snel mijn eigen ervaring. Reiki gaat niet alleen over de ander behandelen maar juist over jezelf healen. Er zijn praktische Reiki zelfbehandelingsoefeningen die je op elk moment op elke plek helpen om van hoofd-denken naar mijn hart-weten te zakken.

Reiki is zo’n mooie techniek dat het veel meer wereldbekendheid mag krijgen. En de gemakkelijkste stap zijn de Reiki zelfbehandelingen waardoor je op een laagdrempelige manier kennis maakt met Reiki en van je hoofd-denken zakt naar je hart-weten. Daarom heb ik deze videoserie Reiki zelfbehandelingen gemaakt voor jou. In deze videoserie deel ik mijn tien favoriete Reiki zelfbehandelingsoefeningen. Elk van deze oefeningen gaat je helpen om van je hoofd- denken naar je hart-weten te zakken. Tegelijk maak je op een laagdrempelige gemakkelijke manier in je eigen tempo kennis met Reiki.

Ik leg je stap voor stap uit waar de oefening je bij helpt en hoe je hem kunt toepassen. Bij elke oefening zul je meer rust en helderheid ervaren. En na het leren van deze 10 oefeningen ervaar je meer balans en kunt je beter focussen. De oefeningen zijn eindeloos te combineren zodat jij jouw eigen ultieme reiki zelfbehandelingsserie kunt samenstellen.

Samenvattend:

  • een laagdrempelige manier om kennis te maken met Reiki
  • een fijne en gemakkelijke manier om jezelf te healen
  • een methode die je overal toe kunt passen uitgelegd in handige video’s die je keer op keer kunt bekijken
  • een methode die je naar je eigen voorkeur kunt combineren en gebruiken
  • Meer helderheid en rust in je hoofd
  • Balans in je lijf
  • Meer Focus

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid