Reiki behandeling

Een Reikibehandeling duurt een uur (of in overleg een half uur). Tijdens de behandeling in mijn praktijk in Arnhem lig je op een behandeltafel, eventueel kun je ook op stoel zitten als liggen niet mogelijk is. Ik leg mijn handen op je lichaam en geef op deze manier energie door. Ik treed hierbij op als een soort intermediair, ik ben het doorgeef kanaal. Tijdens de behandeling kun je tintelingen ervaren of het warm of koud krijgen, dit is de energie die stroomt. Soms voel je helemaal niets, maar dat geeft niet. Reiki stroomt altijd en gaat naar de plek waar het nodig is.
Reiki gaat overal doorheen. Je houdt tijdens de behandeling gewoon je kleding aan.

Ook als het niet mogelijk is om aangeraakt te worden, kan je een Reiki behandeling ontvangen. Reiki werkt namelijk ook als de handen niet op je lichaam maar een stuk erboven gehouden worden.

Om echt een verandering te weeg te kunnen brengen is een serie van minimaal 5 behandelingen nodig. Bij acute klachten zullen deze behandelingen in een korte periode gepland worden. Bij emotionele of geestelijke klachten kunnen de behandelingen verspreid worden over een langere periode. Dit doen we gezamenlijk in overleg.

Reiki afstandsbehandeling

Soms is het niet mogelijk om voor een behandeling naar mijn praktijk in Arnhem te komen. Je kunt dan een Reikibehandeling op afstand ondergaan. Hiervoor maak ik een belafspraak met je.

Aan het begin van de behandeling bel ik je op, zodat je een rustige plek op kunt zoeken. Ik maak daarna op afstand contact met je en stuur op deze manier gericht energie naar je toe. Een Reiki afstandsbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop van de behandeling bel ik je op om de behandeling te bespreken en af te ronden.

Mijn werkwijze

Het eerste gesprek bestaat uit een intake gesprek en anamnese om je klachten in kaart te brengen, gevolgd door een Reikibehandeling om direct de eerste blokkades los te maken. Tijdens dit gesprek maken we ook afspraken over het aantal sessies dat nodig is.

Elke volgende sessie begint met een terugblik wat er veranderd is sinds de vorige behandeling en het formuleren van een hulpvraag voor deze sessie.

Aan het einde van elke behandeling bespreken we de behandeling kort na en maken we een vervolgafspraak.

Tijdens al mijn (Reiki)behandelingen werk ik met de visie dat elk mens krachtig en liefdevol is en in haar hart die kracht weet te vinden om volledig te ‘Zijn’.

Ik werk intuïtief vanuit mijn hart om de Reiki te sturen naar de plek waar het nodig is. Ik behandel je klacht met zowel westerse als Japanse Reiki technieken waardoor ik direct naar de kern kan gaan. Hierdoor is het mogelijk om direct te helen wat aandacht vraagt.

Ik help je om weer in je eigen hartekracht te gaan staan en je eigen potentieel te zien om jeZelf te ontwikkelen tot wie je volledig bent.

Een behandeling duurt 1 uur (bij kinderen max 30 minuten).

Ben je benieuwd hoe anderen dit ervaren hebben, klik hier voor referenties

Wil je direct een afspraak maken of heb je vragen, klik hier

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de Reiki behandelingen, omdat ik ben aangesloten bij de Vereniging Reiki Cirkel onder lidnummer: M12/0665. Wil je weten of jouw zorgverzekering Reiki vergoedt? Neem dan contact met hen op.

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid