Single mam powerschool 

Het is tijd om jezelf weer voorop te zetten!

Leuk dat iedereen denkt dat jij alles voor elkaar hebt, maar zo voelt het voor jou niet. Dat is vooral de buitenkant die je heel hard probeert vast te houden en waar te maken.
Herken je dit:

 • Je hebt zo’n volle agenda eigenlijk is het gewoon KNAP dat het je gelukt is er zo veel in te proppen. Maar als je eerlijk bent weet je ook; dit moet niet jaren zo doorgaan.
 • Tik tak tik tak: je bent af en toe een emotionele tijdbom. Boosheid, frustratie, onmacht en verdriet gieren door je lichaam. Maar je stopt al die emoties ver weg achter een grote glimlach. Gewoon doorgaan he?! Over twee dagen is het weekend en dan tank je wel weer bij zodat je de week weer aan kunt.
 • je bent regelmatig zo ontzettend moe. Stiekem wil je eigenlijk ‘s avonds het liefste dan tegelijk met de kinderen naar bed. Maar er moet nog zoveel gedaan moet worden, zodat je morgen niet met tien -nul achterstand begint.
 • Als je dan eindelijk veel te laat in bed ligt kan je niet slapen. Er zweven nog steeds tien to-do-lijstjes en niet vergeten- notities door je hoofd.
 • Soms denk je er wel eens aan wat er gebeurt als jij effe een paar dagen echt ziek bent of erger nog, het even echt niet meer trekt. Wie regelt dan de boel? Op je ex kun je ook niet echt bouwen. Hier maak je je soms echt zorgen om.
 • Je wilt het beste voor je kinderen maar voelt de hele dag door twijfels of je het wel juist doet. Ben je wel een goeie moeder en is er niet iemand die anders gaat oordelen hierover met alle gevolgen van dien? Ook al wil je ze af en toe achter het behang plakken, je wilt jouw kinderen echt niet kwijt.
 • Hoe moet je om hulp vragen als je niet weet waarvoor? Waar moet je beginnen in die gigantische chaos in je hoofd. Iedereen heeft het ook druk met haar eigen shit, en jij wilt echt niet iemand tot last zijn.
 • Af en toe droom je ervan om een periode even met rust gelaten te worden en een tijdje niet meer te gaan werken, maar dat is ook geen optie. Sommige maanden is het nu al goed puzzelen om alles financieel rond te krijgen.

Jouw leven voelt niet meer als leven maar steeds vaker als overleven. Van actie naar actie van dagelijkse beslommering naar dagelijkse beslommering en jij…..

Jij staat helemaal onderaan het prioriteitenlijstje.

Wie jij bent, wat jouw kracht is en vooral wat jij wil weet je eigenlijk niet eens meer. Regelmatig is vermoeidheid, frustratie en verdriet het enigste dat je voelt.

Het liefste zou je de hele wereld hier de schuld van geven, maar je weet dat dat niets verandert. Het levert je alleen meer frustraties op en je bent nog steeds de aan het overleven in jouw leven.

Hoe is dit gebeurd?

Waar ben je jezelf kwijtgeraakt?

En belangrijker nog: hoe krijg je haar weer terug?

Dat wil je wel, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen om iets te veranderen.

​Doe even je ogen dicht en stel je eens voor of het anders kan

maar laat je ze de weg zien naar…. En leer je ze hoe…..waardoor ze….. en zodat ze …….

Dat iemand je laat zien wat de weg terug is naar die krachtige vrouw die je was?

Dat je stap voor stap leert hoe jij weer orde op zaken kunt stellen, waardoor je leert hoe je balans in jouw leven creëert zodat er rust in jouw hoofd komt.

Minder vanuit je hoofd met al die to-do-lijstjes maar met oefeningen, tips en video’s gaan voelen zodat duidelijk wordt wat voor jou echt belangrijk is. Weer voelen waar jouw kwaliteiten liggen en wat jou blij maakt.

Niet meer gefocust op de wereld en wat iedereen om je heen wil, maar gecentreerd vanuit jezelf.

Hoe los je dit op?

Dat is mogelijk met de Single mam power school. Twaalf weken lang laat ik je weg naar een en laat ik je zien naar een praktische manier om beslissingen te nemen vanuit jezelf en voor jezelf. 

Stap voor stap creëer je met mijn hulp jouw eigen stappenplan

Je hebt straks jouw eigen houvast, vol met tips en tools die jou helpen

 • om op de moeilijke momenten bij jezelf te blijven
 • niet te verzanden in gedachten wat anderen willen en jij denkt dat ze van je verwachten
 • Je leert wat jouw vuur is, waar jij energie van krijgt en hoe je dit vuur in kunt zetten op momenten dat je er doorheen zit, even niet meer weet waar jouw kracht ligt en welke keuzes je wilt maken.

Praktisch bestaat dit online traject uit 5 modules die het HART stappenplan doorlopen.

De modules zijn gevuld met filmpjes, oefeningen en tips die jij rustig vanachter je computer kunt volgen. Hierin bepaal jij het tempo en het moment dat je aan de slag gaat.

Tussendoor kun je de oefeningen in het werkboek invullen zodat jij direct helder hebt hoe zaken voor jouw werken.

Daarnaast is er een besloten facebook community met alle deelnemers, zodat je op lastige momenten direct door kunt pakken met de hulp van andere single moeders die jouw verhaal herkennen. Juist op het moment dat het moeilijk is, is er extra steun, kun je vragen stellen en direct advies en tips krijgt om anders te handelen.

Ik ga je leren om de spoken in jouw hoofd uitdagen.

We gaan, voelen wat jij vanuit jouw hart wil en actie nemen hierin.

Als je alleen de eerste stap volledig zou doorlopen, heb je jouw investering al terugverdiend. Je ervaart dan direct meer ruimte in je hoofd, rust in je lijf en focus waardoor je gemakkelijker beslissingen durft te nemen.

Ik herken bovengenoemde frustraties zo goed, omdat het lange tijd mijn eigen frustraties waren. Ik was aan het overleven. Op het moment dat ik dit besefte, heb ik de regie over mijn leven weer terug gepakt.

In het begin ging dat niet vlekkeloos. Ik was doorgeschoten van geen regie, naar controle willen hebben. Een hele oude overtuiging dat ik het zelf moest doen, omdat anders niemand anders het zou doen, had ik omgebogen naar een andere manier van handelen. Maar het voelde nog steeds niet als regie hebben. Mijn manier van doen was veranderd, ik had controle, maar ik had nog steeds niet het gevoel dat ik handelde vanuit wat ik echt wilde.

Dat klopt want regie nemen en controle houden zijn elkaars tegenpolen.

Controle houden doe je met je hoofd, je handen zijn naar beneden gericht, het liefste gesloten en je pakt vol spanning iets stevig vast. Als je handelt vanuit wat je echt wilt, ben je in verbinding met je hart, je handen zijn open en naar boven gericht, klaar om te ontvangen in overvloed volledig ontspannen.

Mijn naam is Eline Zeelenberg. Om mezelf en elke andere single mom die worstelt om alle ballen op te houden, te helpen keuzes te maken voor zichzelf vanuit zichzelf, heb ik een uniek stappenplan ontwikkelt. Daarmee heb ik een online training ontwikkelt die je in jouw eigen tijd achter de pc kunt volgen: de Single mam powerschool, zodat jij weer verbinding met jezelf maakt,  tot rust komt en focus krijgt. Zo kun jij keuzes maken voor jezelf vanuit jezelf.

 

 

Dit is wat anderen over samenwerken met mij zeggen:

je daagt me uit om steeds opnieuw te voelen wat ik nodig heb. Rustig de tijd daarvoor te nemen en tegelijk hou je me een spiegel voor als ik weer in mijn oude gedrag stap. Ik ben zo blij met jou.

Floortje Jansen -Eurlings

Waar ik eerst nog in de stress zat heb ik nu rust dankzij Eline en dat is me heel veel waard. Nogmaals heel erg bedankt!

Anouk Mulder

Je bent echt een topper! Ik vind je een topwijf en eigenlijk een klein beetje een voorbeeld. Ik leer veel van je!

Sam van Loon

Investering

De investering voor dit traject bedraagt maar €397,- inclusief btw.

Hiervoor krijg je

 • Drie toegang tot de online lessen van de Single mam powerschool
 • gedurende de twaalf weken deelname toegang tot de besloten facebook community waar je al jouw vragen kunt stellen en ervaringen delen
 • elke maand een vraag en antwoord sessie

Natuurlijk is het is mogelijk om in termijnen te betalen. Je betaalt dan €140,- per termijn (3 termijnen).

Aan het einde van dit traject:

❤️ Voel jij verbinding met jezelf, jouw hart en wie jij bent

❤️ Durf je keuzes te maken vanuit deze hartverbinding, keuzes voor jezelf en wat jij voelt dat je nodig hebt

❤️ Voel je je rustig(er) en vol zelfvertrouwen

❤️ Ervaar je jouw emoties maar overspoelen ze je niet meer

❤️ Ben je trots op jezelf en wat je doet

❤️ Weet je wat jij belangrijk vind in jouw leven

❤️ Weet je wat jou energie geeft en wat jou energie kost

❤️ Voel je je energieker, fitter en meer gefocust

❤️ Heb je overzicht en niet langer het gevoel achter de zaken aan te rennen

❤️ Handel je vanuit jouw eigen kracht

❤️ Heb je een nieuwe manier van handelen in jouw dagelijkse routine opgenomen

Maar het belangrijkste je komt thuis in en bij jezelf, voelt vrijheid en LEEFT weer!

Veel gestelde vragen:

 • Ik weet niet of ik wel kan veranderen wat als de mensen in mijn omgeving me dan niet leuk meer vinden?
  • Verandering is spannend. En zeker als je bang bent voor (negatieve) reacties uit jouw omgeving. Dit is vaak een reden om ergens niet aan te beginnen. Maar als er niets veranderd, krijg jij wat je nu krijgt. En daar word je zelf niet gelukkig van. Draai het eens om. Wat als de mensen uit jouw omgeving door jouw verandering ook positiever gaan reageren? Die kans is veel groter dan waar je nu bang voor bent.
  •  
 • Ik ben heel erg druk met mijn kinderen en werk, kan ik dit er wel bij doen?
  • Ik ga niet tegen je liegen en zeggen dat het geen investering qua tijd kost. Nieuwe dingen gaan nog niet automatisch en gemakkelijk zoals bijvoorbeeld je tanden poetsen elke ochtend. Het kost tijd om nieuw gedrag in jouw routine op te nemen. Dit is precies de reden waarom je elke twee weken nieuwe lessen krijgt. Op die manier kun je deze verandering stap voor stap maken. Daarnaast heb je eens in de maand een vraag en antwoord uur en een facebookgroep waar ik je ondersteun dus je doet dit niet alleen
 •  Ik ben niet zo handig met online dingen, moet ik dit dan maar overslaan?
  • Ik ben een rasechte it-kneus en snap dit. Dus als ik het kan, kan jij het ook! De Single mam power school is zo ingericht dat iedereen die het programma Word snapt, dit ook kan (is voor mij ook wel handig ;-)) Mocht je toch technische problemen hebben dan helpt mijn support-team je daarbij.
 • Ik kan niet live bij de vraag en antwoord uren zijn, wat nu?
  • Geen stress! Er komt van elk vraag en antwoord uur een opname die je terug kunt kijken. In de besloten community plaats ik vooraf een post waaronder je jouw vragen kunt stellen. Ik beantwoord alle vragen die ingestuurd zijn dus ook als je er niet live bij bent.
 • Is het mogelijk dat mijn werkgever dit vergoed?
  • Ja, in overleg stel ik een offerte op waarmee jouw werkgever inzicht krijgt in de doelen die jij wilt behalen in dit traject. In overleg met jou krijgt jouw werkgever aan het einde ook een afsluitende rapportage. De extra kosten hiervoor neem ik mee in de offerte voor jouw werkgever.
 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  • Ja natuurlijk in overleg kunt je ook in 3 termijnen van elk €140,-,- betalen
 • Wat als ik na dit traject van twaalf weken nog meer ondersteuning van je nodig heb?
  • Er zijn verschillende mogelijkheden om ook na dit traject van 12 weken nog ondersteuning te blijven krijgen. We bespreken de opties aan het einde van het traject en voelen samen wat voor jou het beste past

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid