Wat is de Tzolkin

De Maya’s zijn één van de oudste volken op aarde waarvan bekend is dat zij zeer ontwikkeld waren. Duizenden jaren geleden maakten zij kalenders die astrologisch zo precies zijn, dat wij als ‘moderne’ westerlingen hulp van computers nodig hebben om aan te tonen dat deze kalenders kloppen. Deze kalenders volgen de ‘natuurlijke tijd’. Volgens de Maya’s is tijd een spiraal die zich telkens herhaalt en altijd door loopt zonder begin en einde. Een spiraal van schepping en creatie, net als in de natuur.

Één van hun belangrijkste kalenders is de Tzolkin. Het bijzondere aan deze kalender is dat hij een omloop heeft van 260 dagen met elke dag een eigen energie en daarbij behorende creatiekracht. Dit geeft je direct de mogelijkheid om mee te liften op de creatie-energie van de dag en zo in een natuurlijk ritme je leven te gaan leven. Go with the flow!

Door de verschillende lagen die er in de Tzolkin zitten, is het een prachtige methodiek om te ontdekken wat je potentieel is, wie je kunt Zijn. Op elke laag laat de kalender je stukken van jeZelf zien en bied je zo inzicht in jouw talenten, uitdagingen, (levens)thema’s en potentie.

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid