Online programma “Ontdek de Tzolkin”

De Maya’s zijn één van de oudste volken op aarde waarvan bekend is dat zij zeer ontwikkeld waren. Duizenden jaren geleden maakten zij kalenders die astrologisch zo precies zijn, dat wij als ‘moderne’ westerlingen hulp van computers nodig hebben om aan te tonen dat deze kalenders kloppen.

Deze kalenders volgen het ritme van de ‘natuurlijke tijd’. Hiermee wordt bedoelt dat tijd geen lineaire lijn is maar een cyclus, zoals we zien bij de seizoenen. Volgens de Maya’s is tijd niet zomaar een cyclus maar een spiraal die zich telkens herhaalt en altijd door loopt zonder begin en einde. Een spiraal van schepping en creatie, net als in de natuur.

Één van hun belangrijkste kalenders is de Tzolkin. Het bijzondere aan deze kalender is dat hij een omloop heeft van 260 dagen met elke dag een eigen energie en daarbij behorende creatiekracht.

In dit online programma ga je kennis maken met de Tzolkin kalender.
Je leert hoe je deze kalender kunt lezen en gebruiken om in flow met de natuurlijke tijd jouw creatie-energie te vergroten.

Elke les komt een van de cycli waaruit de kalender opgebouwd is aan bod. Je krijgt uitleg in een korte video en kunt daarna zelf aan de slag met het werkboek en de rekentabellen. Aan het programma is een besloten community gekoppeld waar je jouw ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Regelmatig wordt hier extra informatie gedeeld.

Praktische informatie

4 online lessen met video, werkboek en rekentabellen
Kosten: € 133.00

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid