Geel Zaad levenspad

Vandaag start het levenspad van het Gele Zaad. De komende dertien dagen mogen we de energie van groeien, bewustzijn, ordenen, het schenkende, weten wanneer het tijd is, opbloei, creativiteit, sex(ualiteit) en reproductie gebruiken om te groeien.

Toekomst naar je toe halen

Afgelopen donderdag 28 juni, rode draak toon 11, hebben we de middenkolom van de kalender verlaten en zijn we aan de rechterzijde van de kalender begonnen. Deze periode kunnen we de toekomst naar ons toe halen.

Dit levenspad is het tweede levenspad met tien aaneengesloten GAP- dagen. Je herkent ze in de kalender aan de zwarte vakjes. (lees er hier meer over). Zorg goed voor jezelf, open jezelf voor wat zich aandient en wees erop bedacht dat deze dagen heel intens kunnen zijn, en er veel getransformeerd gaat worden. Dit vraagt om een enorme focus.

Groei

Groeien is een van de moeilijkste processen die er is. Het gaat veel te snel als ik naar mijn zoontje kijk en te langzaam als ik naar mijn eigen bedrijf op leerlessen kijk.

Het is een grillig proces waar je als mens totaal geen grip op hebt. Elk zaadje dat gezaaid wordt heeft zijn eigen tempo en komt altijd exact op het juiste moment tot bloei.

En zo werkt het ook met de zaadjes van dromen en lessen die je als mens bewust of onbewust zaait. Om die zaadjes op te laten bloeien is het wel belangrijk om aandacht te geven aan wat je zaait.

Zaai en zorg met geduld

Een boer begint met zijn akkers ploegen voordat hij gaat zaaien en zal daarna zijn akkers regelmatig water geven en het onkruid verwijderen. Daarna kiest hij secuur het zaad dat hij gaat zaaien en gedurende het hele proces blijft hij zijn zaad verzorgen met voeding en aandacht. Dit vergt focus en geduld zodat er uiteindelijk geoogst kan worden.

Heb jij geduld en focus of ben je snel afgeleid omdat het voelt alsof je (te) lang moet wachten?

Creativiteit

Dit levenspad gaat ook over creativiteit. Nog een proces dat tijd vraagt van je. Creativiteit laat zich namelijk niet op commando vormen maar vraagt om een groeiproces waarin je dicht bij jezelf en je bewustzijn bent en blijft. Vanuit dit bewustzijn heb je contact met spirit en kan je mooie dingen creëren.

Seksualiteit

Creativiteit is ook gekoppeld aan ons tweede chakra. Het chakra wat ook verbonden is met onze seksualiteit en sensualiteit.

Dit levenspad daagt je ook uit om naar jezelf te kijken. Zie jij jezelf als een creërend sensueel persoon?

Of durf jij eigenlijk jezelf niet aan te kijken in de spiegel omdat je die liefde voor jezelf (nog) niet voelt?

Uitdaging

Zolang jij jezelf geen toestemming geeft om op te bloeien, blokkeer je ook de energie van alle andere dingen die jij wilt laten bloeien. Dus stap dit levenspad vol in je eigen licht op jouw podium.

Als je 11 juni 2018, geel zaad toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd hebt, krijg je de komende dertien dagen je antwoord. heb hierbij geduld, niet elk zaadje komt direct tot volle bloei.