Gele Mens levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Gele Mens. De komende dertien dagen mag je de energie van Vrije wil, beïnvloeding, (vrije) keuze, aandacht, Goddelijk Mens-Zijn, bezieling en communiceren vanuit individueel belang en vrijheid gebruiken om verder te groeien.

Wat kies jij?

Het gaat in het Gele Mens levenspad om jou! Wat wil jij en wat kies je?
Dat klinkt misschien heel gemakkelijk maar in het Westen is de vrijheid van keuze een last geworden: wat wil ik eten, welke krant wil ik lezen, wie wil ik zien, waar wil ik heen?

Er is zo veel keuze dat we vaak te snel in ‘wie, wat, waar, welke’ terechtkomen en de eerste vraag overslaan. Deze vraag is: “wil ik … ?” 

Ook laten we ons heel gemakkelijk beïnvloeden door wat zou moeten volgens social media, het nieuws of de tijdschriften. Maar niets is standaard, er is alleen maar wat jij wilt.

Focus

Neem dus de verantwoordelijkheid voor je eigen vrije wil en keuze. Doe je er niets mee, dan schiet je alle kanten op, zonder duidelijke richting.

Misschien denk je wel dat jouw keuze niets uitmaakt. Maar keuzes maken gaat om eigen verantwoordelijkheid en focus: als je steeds hetzelfde kiest, zul je steeds hetzelfde ontvangen. Als je steeds hetzelfde pad loopt, zul je steeds op dezelfde plek uitkomen en als je niet kiest blijf je exact waar je nu staat staan.

Jij kunt dus het verschil maken, in jouw wereld en daarmee ook in de wereld, want we zijn allemaal een.

Aandacht

Het gaat er in dit levenspad dus om wat jij aandacht geeft. Dit begint al bij je gedachten: is het glas halfvol of halfleeg. Als jij direct denkt in beperkingen, is dat de lage energiefrequentie die je aan zult trekken.

Wees je dus bewust van wat je denkt en daarmee aandacht geeft. Niets is onmogelijk! Als je jouw energiefrequentie wilt verhogen, begin de dag dan met uitspreken waarvoor jij dankbaar bent.

En stel gedurende de dag vragen. Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er mogelijk? Hoe kan ik dit doen? Door dit soort vragen te stellen, dwing je jouw gedachten uit de beperking te gaan en haar creativiteit aan te spreken. Hierdoor gaat jouw energie direct weer stromen.

Uitdaging

Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen om je als individu verbonden te voelen met alles. Je bent niet alleen, we zijn juist al-één. Bezield en verbonden met de Grote Geest, Spirit of welke naam voor jou past. Dit voelen en ervaren kan een grote uitdaging zijn in onze individualistische maatschappij.

Waar is jouw ziel? Loop je met je ziel onder je arm of belichaam jij werkelijk als Mens op Aarde jouw ziel? Wees een spreekbuis van Spirit en spreek vanuit bezieling jouw eigen waarheid deze dagen, dat werkt bevrijdend.

Let deze 13 dagen goed op of en hoe anderen je proberen te beïnvloeden, en hoe je zelf invloed uitoefent. Mens-zijn is niets anders als reflectie en Zelfreflectie:Wat vind jij zin-vol en wat waarde-vol en hoe maak jij van hieruit jouw eigen keuzes.

Heb je 20 april 2018, geel mens toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd dan ontvang je de komende dertien dagen antwoord. Zoek dit antwoord niet in wie, wat, waar maar “Wil ik….?” de keuze is aan jou! Wat geef je aandacht?