Gele Ster levenspad

Vandaag begint de golf van de Gele Ster, de komende dertien dagen mogen we de energie van harmonie, naar buiten stralen, natuurlijke orde, jouw eigen plek, schoonheid, mooier maken en kunst gebruiken om verder te groeien.

Het Gele Ster levenspad is het laatste levenspad van deze Tzolkin ronde. Nog dertien dagen lang komt de toekomst op ons af. Dat is namelijk wat er in de rechterhelft van de Tzolkin kalender gebeurd: we maken plannen, spreken intenties uit, doen wensen en krijgen allerlei signalen die een doorkijk geven naar wat gaat komen. In de nieuwe Tzolkin ronde (start 26 oktober 2018) mogen we die toekomst waar gaan maken.

Jouw eigen plek

Het is de laatste levenspad van de Tzolkin en dat is het natuurlijk niet voor niets. Met de energie van de Ster kun je de puntjes op de i zetten, de laatste hand leggen aan jouw schepping, zodat het een kunstwerk wordt.

De grote vraag de komende 13 dagen is: ‘Neem jij jouw eigen plek in?’ Het gaat daarbij niet alleen om een mooie buitenkant maar ook om een mooi innerlijk. Als je dat naar buiten laat stralen, durf je werkelijk te Zijn wie je bent. De schaduw van de Ster is tegenstand of verzet. Dus jezelf zijn en jouw licht laten schijnen, gaat niet zonder slag of stoot. Kun jij zien dat jouw licht nodig is?

harmonie

Deze dagen kun je veel weerstand ondervinden of opzoeken. Om harmonie te krijgen, ontstaat er eerst disharmonie zodat aan de oppervlakte komt wat zijn doel gediend heeft. Het is aan jouw om deze stukken aan te kijken, letterlijk in het licht te zetten zodat je ze los kunt laten. Dit gaat niet altijd rustig maar kan met tegenslag en verzet vanuit je omgeving gebeuren. Blijf op zulke momenten trouw aan jezelf en neem de regie voor jouw eigen leven. Wil je hier ondersteuning klik dan hier.

schoonheid

In dit levenspad kun je gemakkelijk afdwalen door gefonkel om je heen. Je ziet overal mooie stralende mensen en situaties. Het is zo gemakkelijk om jouw situatie hiermee te gaan vergelijken  en daarmee jezelf naar beneden te praten. Besef dat het gras bij de buren er misschien groener uitziet maar je niet bij hen binnen kunt kijken.

uitdaging

Je zult veel bezig zijn met je omgeving en minder contact hebben met je eigen binnenwereld. Straal af en toe even naar binnen om het ook daar licht te maken! Want wat je herkent in de ander, geld ook voor jeZelf. Wees Kunstig en maak je wereld mooier!

Als je 23 september 2018, gele ster toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd hebt, krijg je de komende dagen antwoord. Je antwoord kan voelen als disharmonie, maar kijk hier voorbij.