Rode Hemelwandelaar levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Rode Hemelwandelaar. De komende dertien dagen mag je de energie van moed, pionieren, onderzoeken, verkennen, bewustwording, wijsheid en opmerkzaamheid gebruiken om te groeien.

Pionieren

De energie de komende dagen gaat over pionieren. Je mag jouw grenzen verleggen en uit je comfort zone stappen om te gaan groeien. Je weet het al langere tijd en het voelt heel spannend, maar het is nu tijd om je niet langer te verstoppen. Bekijk het als een vakantie of verre reis: je naar plekken gaat waar je nooit eerder bent geweest, die je misschien alleen van plaatjes of een kaart kent om te ontdekken. Groeien is net zo, dat gebeurd niet op bekend terrein maar juist daar waar je op ontdekking gaat. Wat je precies gaat ontdekken? De enige manier om hierachter te komen is gaan! En dat hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Een andere route naar je werk kiezen, kan al een wereld van verschil zijn en je nieuwe dingen laten zien van een plek die je dacht te kennen. 

Bewustwording

Pionieren doe je niet alleen in de buitenwereld maar juist ook door naar binnen te keren. Een reis om je te verbinden met de stilte in je hart. Je bevrijdt jezelf zo van oude starre denkbeelden die jou zijn opgelegd door anderen, waarin je jezelf beperkt of die jij anderen oplegt. In de stilte van jezelf vind je nieuwe antwoorden. Vanuit deze stilte kun je met je wijsheid naar buiten treden en delen wat je hebt ervaren als een kosmische boodschapper die hemel en aarde verbindt.

Keuzes maken

Het zou kunnen dat je de komende dertien dagen voor keuzes komt te staan of juist gaat twijfelen over de keuzes die je gemaakt hebt. Je vraagt je af of je nog wel op de juiste weg zit. Ook dit gaat over moed. Je kop in het zand steken, de ouderwetse struisvogelpolitiek voelt misschien heel veilig maar dat is het niet. Tegelijk is jouw overtuiging van niet kiezen ook een keuze.  Ga voelen. Door open te staan en opmerkzaam te zijn voor wat je aantreft op jouw gekozen weg, voel je of het klopt.

uitdaging

Deze energie gaat over moed, de moed om om te keren als je de verkeerde weg neemt, de moed om jouw waarheid te spreken, de moed om je eigen ruimte in te nemen, de moed om het veilige nest te verlaten en de wereld te onderzoeken. Durf jij de uitdaging aan te gaan.

Blijf in beweging, dat is de opdracht van dit hemelwandelaar levenspad, zowel met situaties als met ideeën. Durf een keuze te maken en die te onderzoeken. Je leert namelijk het meest van je fouten en ontdekkingen dat je op het verkeerde pad zit. Onthou dat je altijd een volgend moment krijgt om opnieuw te kiezen of van koers te wijzigen.

Als je 27 november 2018 rode hemelwandelaar toon 7 wensdag, (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd hebt, ontvang je de komende dertien dagen antwoord. Stel je open voor wat er komt en luister goed naar elke boodschap, want antwoorden komen als boodschappen die heel anders kunnen zijn dan jij verwacht.