Witte Wind levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Witte Wind. De komende 13 dagen mogen we de energie van bezieling, ademen, lucht, wind, spirit, kosmische energie, communicatie vanuit jeZelf, je hoofd, hart en ziel op een lijn laten spreken, gebruiken om verder te groeien.

Dit levenspad is heel bijzonder omdat nieuwjaarsdag van dit jaar op de tweede dag van dit levenspad viel. Dat betekent dat de energie van dit levenspad en specifiek de energie van het tweede zegel van dit levenspad, de jaardrager is voor 2018. Het hele jaar zal deze energie gonzen en kun je hier op elk moment op intunen om te groeien. En nu gaan we weer aan dit levenspad beginnen. Je krijgt hiermee de kans om zaken die je gestart bent dit jaar op een laag dieper uit te werken.

Communicatie

We praten heel veel maar communiceren eigenlijk heel weinig. In een eindeloze stroom van woorden, slikken we regelmatig in wat we eigenlijk willen zeggen. Hierdoor ontstaat er ruis in onze onderlinge communicatie, maar ook in jeZelf. Jouw lichaamstaal spreekt boekdelen en verteld soms wat jij niet hardop wilt of durft te zeggen. Let hier maar eens op de komende dagen.

Bezieling

Doordat witte wind gaat over communicatie en praten vanuit bezieling ligt er deze 13 dagen miscommunicatie op de loer wanneer jouw hart en hoofd niet op een lijn zitten. Je wordt dit levenspad uitgedaagd om je eigen waarheid te spreken en wat je zegt in overeenstemming te brengen met wat je denkt. De kracht van je gedachten is namelijk even groot, zo niet groter, als die van de woorden die je uitspreekt. Wat zijn jouw intenties, waaraan geef jij aandacht? Wees je hier bewust van de komende 13 dagen. Als je zegt wat je wilt en daaraan jouw volledige aandacht geeft, groeit het en krijg je het echt! Dan kun je alles manifesteren.

Manifesteren gaat over contact hebben met je innerlijke zelf, je bron, je hart en luisteren naar wat je ziel verteld. Als jij het gesprek met jezelf aangaat en alle belemmeringen loslaat, kun je dit levenspad de zaadjes zaaien voor al je dromen en intenties. Durf jij er helemaal voor te gaan?

Ademhalen

Ben je dit levenspad ook bewust van je ademhaling. Witte Wind is de levensadem die we allemaal delen, de Goddelijke adem. Stoppen met ademhalen is stoppen met leven. Wat adem je in? En wat blaas jij uit? In welk ritme? Let er eens op waar jij in je lichaam ademt: hoog in je borst of onder in je buik. Waar je naar toe ademt, zegt ook waar jouw energiecentrum zich bevindt en hoe jij geaard in het leven staat. Laat via je adem jouw energie stromen!

uitdaging

In onze luxe maatschappij hebben we een overvloed aan keuzes maar zijn we eigenlijk vergeten wat we willen, wat we echt te doen hebben in dit leven. Het aantal mensen wat zich leeg, onvrij en doelloos voelt groeit schrikbarend hard. Laat je adem je mee naar binnen nemen en de verbinding tussen je hoofd, hart en lichaam versterken deze dagen. Luister naar wat er in jouw leeft, wat je hart en ziel vreugde geeft. Als jij vanuit je bezieling gaat leven en handelen zal je jouw wereld naar een hoger niveau tillen.

Als je 28 augustus  2018, witte wind toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), je wens het universum in geblazen hebt, krijg je de komende dagen antwoord. Let op wat er gezegd wordt en vooral wat er niet gezegd wordt!