Blauwe Aap levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Blauwe Aap. De komende dertien dagen mogen we de energie van ons innerlijk kind, humor, luchtigheid, spelen, apenstreken en magie gebruiken om te groeien.

Middenkolom

We bevinden ons nog steeds in de middenkolom van de Tzolkin en blijven daar ook het grootste deel van dit levenspad, tot en met toon 10.

Dit levenspad begint met blauwe aap toon 1 zelfs in het exacte midden van de kalender. Dit is het punt waarop we het dichts bij Hun’ab Ku zijn, de bron van alle leven. Hier komen verleden en heden samen in het Hier en Nu. Stroom dit levenspad mee met de tijd en je kunt bergen verzetten. In dit blog lees je meer over de middenkolom in de Tzolkin

Onbevangen

Dit levenspad helpt je om vrij en onbevangen te leven vanuit je eigen kern.

Je hebt als ziel gekozen voor een leven op aarde, in een aards lichaam om nieuwe ervaringen op te doen. Daar kun je heel serieus van worden. Te serieus! Aap daagt je de komende dertien dagen uit om humor te gebruiken.

Het kind in jou

Durf te spelen als een onbevangen spontaan kind en wordt onverslaanbaar. Kinderen zien de wereld nog als magisch en verwonderen zich over alles dat er gebeurd. Op deze manier ontdekken ze alles om zich heen.

In hun ontdekkingstocht hebben kinderen ook apenstreken. Mag jij op die manier humor gebruiken?

Blijf de komende dertien dagen ook alert anders zal aap je bij de neus nemen want jij bent niet de enige met apenstreken!

Familiepatronen

Toen je als ziel hier op aarde kwam heb je niet alleen een aards lichaam gekozen maar ook een aardse familie met een geschiedenis van bekende en onbekende verhalen.

Door de familiepatronen waarin we opgroeien loopt ieder van ons zijn eigen ‘trauma’s’ op, welke een stempel drukken op jezelf.

Durf je dit levenspad vrij te maken van alle ballast die je geaccepteerd hebt bij jouw geboorte en zeg JA tegen het leven zodat je er volop van kunt genieten.

Het is nu de tijd om de schaduwen uit je jeugd te transformeren, maar wel door in het heden te handelen. Zo kan je innerlijk kind vrij en onbevangen het leven tegemoet treden.

uitdaging

Ieder kind, hoe groot of klein, wil hetzelfde: onvoorwaardelijke acceptatie en vertrouwen.

Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen om je eigen moeder te zijn en die onvoorwaardelijkheid in jezelf te vinden. Je bevrijdt jezelf van wat je niet meer dient en kunt helemaal je onbevangen Zelf zijn als je ervaart dat je gedragen en volledig geaccepteerd wordt door het leven zelf.

Je bent goed zoals je bent en mag er helemaal zijn. Als je dat in je hart voelt, leef je vanuit jouw eigen oervertrouwen.

Als je 29 mei 2018, blauwe aap toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd hebt, krijg je de komende dertien dagen je antwoord. Bekijk het antwoord wel luchtig en met humor.