Gele Krijger levenspad

Vandaag begint het Gele Krijger levenspad. De komende dertien dagen mag je de energie van innerlijke leiding, onbevreesdheid, intelligentie en vragen stellen gebruiken om verder te groeien.

Drie krachten

Het symbool voor Gele Krijger lijkt op een schild van een krijger en er wordt gezegd dat het de integratie vertegenwoordigd van de 3 krachten: van de geest, de wil en de ziel. De glief van gele krijger vertegenwoordigt ook “het kosmische vraagteken” of een staf van kosmische bekrachtiging. De energie van Gele Krijger verteld het verhaal dat je deze drie krachten nodig hebt om jouw pad te bewandelen. Je hebt de kracht van jouw geest, jouw wil en jouw ziel nodig om helder te krijgen wat jouw levenspad is en hoe dit te bewandelen. 

In dit Tzolkin levenspad gaat het dan ook om innerlijke leiding.Besef je dat jouw innerlijke leiding altijd voor je klaar staat, het enige wat jij ervoor hoeft te doen is contact maken met jeZelf en leren ‘goede’ vragen te stellen. Onze opvoeding leert ons dit helaas niet meer. De nadruk ligt veel meer op het beantwoorden van wat de samenleving van je verwacht. Hierdoor heb je vooral geleerd om vragen te stellen aan je omgeving: wat denk jij, wat vind jij hiervan, hoe zou jij dit oplossen? Allemaal vragen op zoek naar een sociaal correct antwoord, dat volledig buiten jezelf ligt. De eerste vraag die je zou moeten stellen is: wat wil ik? Het antwoord daarop vind je door naar binnen te keren en te voelen bij jezelf.

Meesters in vragen stellen

Kleine kinderen zijn nog een meester in vragen stellen, zoals elke ouder weet. Door vragen te stellen leren zij informatie verzamelen en inzicht krijgen. Hier kunnen wij als volwassenen een voorbeeld aan nemen, waar wij vooral vragen stellen om erachter te komen wat er van ons verwacht wordt.  
Vragen stellen helpt jou ook om helderheid te krijgen, maar je kunt deze dagen ook  in de war raken omdat je alles bevraagt. Niets lijkt meer vanzelfsprekend. Blijf dicht bij jeZelf en luister naar je innerlijke stem welke lessen voor jouw belangrijk zijn.

uitdaging

Het gaat in het Gele Krijger levenspad om angst versus overgave. Durf jij je angsten te bevragen en haar op deze manier te aanschouwen. Of heeft angst zoveel macht op je dat niets anders kunt dan haar verdringen? Door onbevreesd je angsten in de ogen te kijken, ontkracht je ze en ontstaat er direct ruimte om een stuk van jeZelf te integreren. Als je beseft dat alle informatie waarover je beschikt niet van jou persoonlijk afkomstig is, hoef je niet meer bang te zijn. Heb vertrouwen dat het universum je de weg wijst.

Gele Krijger heeft namelijk een enorme verbinding, een hot-line met de kosmos. Geef je over aan wat je doorkrijgt, zelfs als je mind er niets mee kan. Volg je innerlijke kosmische verbinding. Je bevrijd jezelf daarmee uit de grip van de slang van angst. Die heeft geen rol van betekenis meer en rolt zich tevreden op. Zo kom je weer dichter bij de essentie van wie je werkelijk bent], jouw eigen innerlijke leider.

Als je 4 januari 2020, gele krijger toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), je wens het universum ingestuurd hebt, ontvang je de komende dertien dagen het antwoord. Maar misschien levert dit je niet direct antwoorden op maar alleen maar meer vragen…

Ben je nu nieuwsgierig geworden wat dit levenspad voor jou in petto heeft of wat jouw kwaliteiten in de Maya Tzolkin kalender uberhaubt zijn, boek dan hier een van de consults.