Rode Slang levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Rode Slang. De komende dertien dagen mogen we de energie van Het instinct, instinctief weten, oerenergie, lichaamswijsheid, seksualiteit, kundalini en passie gebruiken om te groeien.

GAP-Dagen

Het Rode Slang levenspad is een pad met tien van de tweeënvijftig poortdagen (GAP-dagen) van de Tzolkin. Je herkent ze in de kalender aan de zwarte vakjes. Tijdens deze poortdagen zijn de sluiers tussen de verschillende dimensies dun en zijn we extra ontvankelijk voor de kosmische energie.

Zorg goed voor jezelf op deze dagen. Open jezelf voor wat zich aandient en wees erop bedacht dat deze dagen heel intens zijn en er veel getransformeerd wordt. Dit vraagt om een enorme focus en verbinding met jezelf. (hier lees je meer over de GAP-dagen)

De start van het Rode slang levenspad, betekent de start van een intense periode in de kern van de Tzolkin kalender. 52 dagen lang krijg jij oneindig veel kansen om te transformeren. Transformatie door jouw verleden los te laten, te gaan voelen en afstemmen op jezelf en daarmee de regie te nemen en de toekomst zoals jij die wilt te omarmen. Dit zal zeker niet zonder slag of stoot gaan. Juist bij transformatie processen spelen oude patronen en emoties weer op. 

Oerenergie

De energie van Rode Slang gaat over oerenergie die via de Aarde door je ruggengraat omhoog stroomt, ook wel kundalini energie genoemd. Jouw lichaam vormt de buis, de ingang naar de kosmos, de heilige verbinding tussen hemel en aarde. Je hebt de verbinding met zowel moeder aarde als vader kosmos nodig om jouw zielsmissie volledig te leven hier. 

Hoe zit jij in je lichaam?

Voel jij jouw lichaam? Stroomt het door? Of zijn er blokkades? Waar ben je geblokkeerd? Wat veroorzaakt de blokkade? Allemaal vragen die deze dertien dagen opspelen. Allemaal vragen die je niet met jouw hoofd kunt beantwoorden, maar waarbij je mag gaan voelen. Wees je bewust van jouw lichaam en luister naar de signalen die het afgeeft. Het komend levenspad daagt je uit om deze vragen te onderzoeken en zo antwoorden te vinden voor jezelf. Niet buiten jezelf maar diep vanbinnen in jouw lichaamswijsheid.

Passie

Je lichaam is degene die je vertelt wat jouw passie is. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen en maakt het een sprongetje van blijdschap van. In onze maatschappij zijn we gewend om volgens regels, gewoontes en routines onze dag in te plannen. Dit zijn allemaal acties die je met jouw hoofd maakt, zonder te voelen. Dit blokkeert je gevoel van passie en daarmee je energiestroom. Om jouw energie weer vrij-uit te laten stromen mag je gaan voelen wat er nu is. Laad jezelf maar op!

Hoe vaak luister jij nog naar je onderbuikgevoel en doe je zomaar wat er in je opkomt, waar je zin in hebt omdat het je blij maakt? En als je dit doe, doe je het dan vol overgave of voel je je stiekem toch schuldig? Om jeZelf energetisch op te laden, is het belangrijk om hier bij stil te staan. Dat doe je niet door er in je hoofd over na te denken maar door de komende dertien dagen je passie te voelen en naar jouw lichaam te luisteren.

Seksuele energie

De energie van dit levenspad gaat ook over je seksuele energie, iets wat ieder mens bezit.  Seksuele energie gaat over levensenergie, de energie die uitdrukt hoe we ons leven ervaren, hoe de energie door je lijf stroomt, of je bruist. Het is overal om ons heen in elk levend wezen. Naarmate we ouder worden, leggen we onszelf beperkingen hierover op. Om jezelf weer bewust te worden van jouw sexuele creatie energier, is het belangrijk om uit je hoofd te gaan en te luisteren naar de signalen, hoe klein ook, die je lichaam geeft.

Durf jij je sexy te voelen? En hoe uit je dit dan?

Uitdaging

Het gaat in het Rode Slang levenspad om het hoogste en het laagste. Je oerinstinct dat weet dat je een straatje om moet zonder dat je weet dat daar een wegversperring is. En je onderbuikgevoel dat zegt dat je niet in zee moet gaan met die aardige persoon, die pas veel later een oplichter blijkt te zijn. Maar ook jouw lichaam die tintelt bij een sensuele dans met je partner of die reageert op de druppels regen die er op jouw huid vallen. Allemaal uitingen van jouw oerinstinct die je iets vertellen. 

Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen bewust om te gaan met de wijsheid van je lichaam en het hoogste en laagste te verbinden in jezelf. Deze dagen kunnen dan ook vol extremen zijn: slang is zowel giftig en laag-bij-de-grond, alsook het symbool voor geavanceerde geneeskunst. Dit kan een gekronkel in jou en jouw omgeving opleveren. Wil je hier hulp bij reageer dan hieronder met HART en ik neem contact met je op voor een gratis hartverbindingssessie. 

Heb je op 5 oktober 2019, rode slang toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum ingestuurd dan ontvang je de komende dertien dagen je antwoord. Wees je hierbij bewust van wat je lichaam en je (levens)energie je vertelt over dit antwoord.

Wil je mij laten weten wat je van dit blog vindt? Heeft het je inzichten gegeven? Ik hoor het graag via een reactie onder dit bericht.