Storm levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Blauwe Storm. De komende dertien dagen mogen we de energie van transformatie, stormkracht, zuivering, (je) opladen, leven en vernietiging gebruiken om te groeien.

Het stormt!

Als er na de vorige twee levenspaden (Rode Hemelwandelaar levenspad en het Witte Wereldoverbrugger levenspad) nog zaken zijn die je niet onder ogen wilt zien, dan kun je er bij het Storm levenspad niet meer omheen. Je wordt de komende dertien dagen uitgedaagd om het licht te laten schijnen op dat wat (nog) verborgen is.

Uiteraard zal dit niet zo subtiel gaan, een zachte storm is namelijk geen storm.  En de stormen in dit levenspad gaan gepaard met heel veel emotie. Emoties die alle kanten op vliegen en je het gevoel geven dat je in een achtbaan zonder einde zit. Weet dat het er uiteindelijk alleen maar om gaat je te zuiveren en te transformeren. Daarom is het belangrijk om jeZelf de ruimte te geven je diepste gevoel te voelen en mee te gaan met de stroom zonder jezelf te verliezen in je emoties. Doorvoel je emoties zodat je ze los kunt laten en er niet in blijft hangen. Blijf gegrond en adem rustig door zodat je terugkeert naar jouw eigen kern.

Transformeer

Je kunt dit proces van transformeren heel mooi vergelijken met het proces van een rups die een vlinder wordt. Je huidige uiterlijk past niet meer en het is tijd om je te transformeren in de persoon die je echt bent. Daarvoor mag je alles wat je niet meer dient loslaten. Als jij los laat, ontstaat de ruimte om jouw vleugels de spreiden.

Als je uit de storm komt ben je niet meer wie je was toen je erin terecht kwam. Door jezelf te transformeren laat je gaan wat oud is en blijft er een nieuwe jij over. Een versie van jeZelf die onvergelijkbaar is met de vorige, herboren en getransformeerd!

Uitdaging

In jouw dagelijks leven, zet je continu een andere pet op al naar gelang welke rol je speelt op dat moment. Hierdoor zien veel mensen steeds maar een (klein) stukje van wie je in potentie bent.

De valkuil hierbij is dat jij Zelf vergeet wie je bent, zonder al die rollen. Storm daagt je uit om naar je eigen Kern te gaan en te onderzoeken wie ben ik? Zo kom je thuis bij jeZelf en leer je voelen dat je goed bent zoals je bent!

De ander

En als het bij jou rustig blijft dit levenspad, vergeet dan niet dat je in de storm van een ander terecht kunt komen. Blijf kalm, in je eigen Kern. De storm geeft je ook een heleboel kracht, je hebt veel energie om van alles aan te pakken. Handen uit de mouwen!

Als je 9 september 2019, blauwe storm toon 7 wensdag (lees hier meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd hebt, ontvang je de komende dagen antwoord. Luister hierbij naar je gevoel en blijf in verbinding met jeZelf want het antwoord kan je anders omver blazen.

Wil je mij laten weten wat je van dit blog vindt? Heeft het je inzichten gegeven? Ik hoor het graag via een reactie onder dit bericht.