Blauwe Adelaar levenspad

Vandaag begint het levenspad van de Blauwe Adelaar. De komende 13 dagen mogen we de energie van visie, het hoger bewustzijn, scheppen, de wereld verbeteren, (eigen) verantwoordelijkheden en overzicht gebruiken om verder te groeien.

Tijdens dit Adelaar levenspad kun je op jouw verantwoordelijkheden gewezen worden. En hoe meer je probeert er onder uit te komen, hoe harder de Adelaar achter je aanvliegt en je vastgrijpt in zijn sterke klauwen. Zijn actie lijkt wat hardhandig, maar zag je niet hoe je in een web was beland? Het is voor je eigen bestwil. Durf te kijken naar je eigen handelen is wat ze eigenlijk zegt.

het groter plan

Het gaat erom jouw hogere visie en het aardse fysieke bijeen te brengen en zo jeZelf centraal te stellen. Gaby Bernstein heeft hierover een mooie uitspraak: “don’t mess with spirits plans because than it gets messy”. En zo is het maar net. Wij willen als mens graag overal controle op houden maar we zijn maar een klein schakeltje in een veel groter geheel. Als je leert vertrouwen op het grotere geheel, gebeurd de magie pas echt. Je zult zien dat er mensen en dingen op je pad komen precies op het juiste moment omdat jij er voor open stond. Vaak komt dit niet als de uitkomst die we willen maar in een oplossing die het beste past. Kun jij dan aannemen dat een andere weg ook klopt?Dat vergt overgave en vertrouwen dat de uitkomst belangrijker is dan de manier waarop. 

In dit grotere plan is het belangrijk om boven je “gewone” ik-bewustzijn uit te stijgen naar je hogere Zelf. Dit gebeurd door naar binnen te keren en contact met jeZelf te maken. Wat vind jij belangrijk? Hoe zie jij het leven? Waar wil jij heen met jouw leven? 

Jouw Plek

Adelaar vraagt je met hem mee te vliegen en je leven te aanschouwen. Zie waar je bent, welke plek neem jij in jouw eigen leven, en bepaal waar je heen wilt. Durf voor jeZelf op te komen. Stel je grenzen en zeg nee wanneer dit noodzakelijk is. Blijf je bewust van jouw eigen visie en vlucht niet weg voor een conflict. De adelaar energie zorgt ook voor wereldverbeteraar-gedrag. Jij ziet exact wat er mis gaat in situaties en wilt niets liever als iedereen daarvoor behoeden. Dat werkt alleen als je bij jezelf begint. Practice what you preach. Begin bij jezelf en jouw gedrag. 

Hoe goed zorg jij voor jezelf? Maak jij het welzijn van anderen belangrijker dan dat van jezelf? Sta dit levenspad stil bij wat je voelt in je lichaam: pijn, vermoeidheid, kracht, levenslust. Wat geeft energie, wat kost energie? Ook dit is onderdeel van je visie: doen wat je energie geeft en niet alleen maar wat je energie kost. Alleen met je bewustzijn kun je daaraan betekenis geven.

uitdaging

Zomaar als een kip zonder kop door je leven rennen, levert je niets (meer) op. Het zorgt ervoor dat je overal en nergens bent en dat je je laat leiden door de visie van anderen. Bepaal jouw visie, neem de regie en richt je leven hierop in.

Neem afstand, overzie en pas je richting aan waar nodig. Dit doe je niet door in je hoofd te blijven. Je zult hiervoor moeten gaan voelen wat er echt is. Vanuit je hart weet je precies welke kant je op mag gaan. Dat is niet altijd gemakkelijk. Geef niet op, dat je dit leest betekent dat je al halverwege bent in je bewustzijn. Wil je graag dat ik in dit proces een stukje met je meeloopt, lees dan hier verder over demogelijkheden.

Als je 12 februari 2020, blauwe adelaar toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), je wens het universum in gestuurd hebt, krijg je de komende dagen antwoord, zorg dat je het grotere geheel hierbij blijft zien.