Gele Krijger levenspad

Vandaag begint het Gele Krijger levenspad. De komende dertien dagen mag je de energie van innerlijke leiding, onbevreesdheid, intelligentie en vragen stellen gebruiken om verder te groeien.

Drie krachten

Het symbool voor Gele Krijger lijkt op een schild van een krijger en er wordt gezegd dat het de integratie vertegenwoordigd van de 3 krachten: van de geest, de wil en de ziel. De glief van gele krijger vertegenwoordigt ook “het kosmische vraagteken” of een staf van kosmische bekrachtiging. De energie van Gele Krijger verteld het verhaal dat je deze drie krachten nodig hebt om jouw pad te bewandelen.

In dit levenspad gaat het daarom om innerlijke leiding. Besef je dat jouw innerlijke leiding altijd voor je klaar staat, het enige wat jij ervoor hoeft te doen is contact maken met jeZelf en leren ‘goede’ vragen te stellen. Onze opvoeding leert ons dit helaas niet meer. De nadruk ligt veel meer op het beantwoorden van wat de samenleving van je verwacht.

Meesters in vragen stellen

Kleine kinderen zijn nog een meester in vragen stellen, zoals elke ouder weet. Door vragen te stellen leren zij informatie verzamelen en inzicht krijgen. Hier kunnen wij als volwassenen een voorbeeld aan nemen.
Vragen stellen helpt jou ook om helderheid te krijgen, maar je kunt deze dagen ook wat in de war zijn omdat je alles bevraagt. Niets lijkt meer vanzelfsprekend. Blijf dicht bij jeZelf en luister naar je innerlijke stem welke lessen voor jouw belangrijk zijn.

uitdaging

Het gaat in het Gele Krijger levenspad om angst versus overgave. Durf jij je angsten te bevragen en haar op deze manier te aanschouwen. Of heeft angst zoveel macht op je dat niets anders kunt dat haar verdringen. Door onbevreesd je angsten in de ogen te kijken, ontkracht je ze en ontstaat er direct ruimte om een stuk van jeZelf te integreren. Als je beseft dat alle informatie waarover je beschikt niet van jou persoonlijk afkomstig is, hoef je niet meer bang te zijn.

Gele Krijger heeft namelijk een enorme verbinding, een hot-line met de kosmos. Geef je over aan wat je doorkrijgt, zelfs als je mind er niets mee kan. Volg je innerlijke kosmische verbinding. Je bevrijd jezelf daarmee uit de grip van de slang van angst. Die heeft geen rol van betekenis meer en rolt zich tevreden op. Dit brengt je weer dichter bij de essentie van wie je werkelijk bent.

Als je 19 april 2019, gele krijger toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), je wens het universum ingestuurd hebt, ontvang je de komende dertien dagen het antwoord. Maar misschien levert dit je niet direct antwoorden op maar alleen maar meer vragen…