Witte Tovenaar levenspad

Vandaag begint de golf van de witte tovenaar. De komende dertien dagen mag je de energie van (be)toveren, tijdloosheid, ontvankelijkheid en hart-weten gebruiken om te groeien.

Misschien merkte je al in het Draak levenspad (lees hier waar dit levenspad overging), hoe moeilijk het is om liefde werkelijk te ontvangen. Dit levenspad van de Witte Tovenaar gaat daar nog een stap verder in. Liefde kent geen logica en geen rationaliteit, maar komt op de meest bijzondere, vreemde momenten ‘ineens’ om de hoek kijken. Durf Liefde te ontvangen in welke vorm het zich ook aandient. Durf je hart open te stellen en naar haar te luisteren. 

Leun maar achterover

Dit levenspad dient om achterover te leunen en te zien wat zich aandient. Dat betekent dat je alle ratio los mag laten om de komende dagen naar je hart te (leren) luisteren. Gewoon voelen wat er is en ontvangen, verder even helemaal niets. De mooie dingen maar ook de minder mooie en moeilijke dingen, laat het er ‘gewoon’ zijn. Sta stil bij jouw gevoel, hoe moeilijk het is om niet direct in de actie te komen. Als zich iets aandient, durf het dan echt te ontvangen in je hart en laat je erdoor betoveren.

Jouw hoofd wil controle houden. Dat is hoe het reptielenbrein werkt. Controle houden gaat over lijstjes, structuur en grip. Terwijl de echte magie van het leven gebeurd als je los laat en de regie neemt. Luistert naar de fluisteringen in jouw hart en de de magie die gebeurd op onverwachte momenten. Durf erop te vertrouwen dat alles altijd exact op het juiste moment gebeurd. 

Gabby Bernstein zegt hierover: “it’s not your business, it’s spirits business and don’t you interfere!”

Het gaat er dus echt over dat jij achterover leunt en de magie jouw leven in laat stromen. 

Vraag het jouw hart

Als er deze dagen vragen opkomen, ga te rade bij je hart, want daar liggen alle antwoorden. Je hart is jouw verbinding met de bron van Al-wat-is, spirit, het universum of hoe je het wilt noemen. In jouw hart weet je alle antwoorden allang. Maar omdat ons hoofd controle wil houden, ben je die vergeten.

Via je hart loopt een lijntje naar iedereen en alles om je heen. Als je daarop aansluit, ontstaat er pure magie. Probeer het maar eens uit de komende dertien dagen en laat mij vooral weten wat jij meemaakt. Verleden en toekomst komen in je hart samen omdat je hart alleen maar NU kent. Van hoofd-denken naar hart-weten 13 dagen lang!

Houd wel beide voeten op de grond om niet door de tijdloosheid geabsorbeerd te worden, je zou wat momenten kunnen ‘kwijtraken’. Tijd is rekbaar in het Tovenaar levenspad: Uren kunnen voorbij vliegen of juist traag passeren. Weet dat alles op tijd komt, op het juiste moment. jij hoeft alleen maar geduldig te wachten om te manifesteren.

Uitdaging

Dit levenspad word je uitgedaagd om verder te denken dan jouw eigen belang. Zet jij jouw potentieel alleen in voor jezelf of lever je met jouw handelen een bijdrage aan de wereld? Denk groots en begin klein door het zaadje te planten van een boom waar zoveel oogst van komt dat je onbeperkt kunt delen. En denk niet na als je deelt maar geef met open armen. Zo komt alles wat je geeft op een ander moment weer bij je terug.

Als je 19 oktober 2018, witte tovenaar toon 7 wensdag (hier lees je meer over de wensdag in de Tzolkin), een wens het universum in gestuurd hebt, krijg je de komende dagen antwoord hierop. Luister met je hart want de kans bestaat dat je hoofd het antwoord niet begrijpt.