Het is half zeven s avonds en je bijt op je tong om niet te gaan schreeuwen. Je voelt je moe, doodmoe. Moe van de dag, moe van al het rennen en vliegen en vooral moe van al het gedoe en gezeik met de kinderen. De dag is bijna voorbij, nog even doorbijten. Alleen nog de kids naar bed krijgen maar dat zal ook wel weer drama worden zoals elke avond. Je zucht diep om je daarop voor te bereiden terwijl je het aangebrande eten in de prullenbak schuift. Gelukkig heb je altijd een blik knakworsten staan voor nood. Je hebt eigenlijk geen zin om politie agent te spelen en de kinderen naar bed te dirigeren maar je wilt ook nog een klein beetje tijd voor jezelf overhouden als alle rommel opgeruimd is. pfff weer een dag die weer in de soep lijkt te lopen. Weer een dag die voelt alsof je op alle fronten te kort bent geschoten. 

En eigenlijk begon het vanmorgen al toen je om half negen ‘s morgens met de stoom uit je oren je kinderen nog net op tijd afzette voor het schoolplein. Het was weer eens zo’n ochtend waarop ze niet luisterden, alles tegenzat en natuurlijk de jongste in de auto pas meldde dat ze haar gymtas vergeten was waardoor je weer terug moest en jij uiteindelijk compleet gefrustreerd te laat kwam voor je werk. In je pauze heb je jouw ex-partner weggedrukt waardoor hij de hele middag blijft appen om jouw aandacht te krijgen. Na schooltijd wenkt de juf je of je meeloopt voor het 10 minuten gesprek, shit ook vergeten. 

Je zou het liefste willen zeggen dat dit een uitzondering is maar zo ziet jouw gemiddelde dag eruit: je rent achter de feiten aan, hebt constant het gevoel dat je faalt en dat de hele wereld dat weet terwijl jij probeert te redden wat er te redden valt. 

Herken je dit?

 • Je loopt eigenlijk vanaf s morgens vroeg al achter met jouw planning en dat de kinderen niet meewerken is hierin ook niet helpend 
 • Je baas moppert op structurele basis dat hij zit te wachten op een rapport of je weer te laat binnen komt rennen
 • je hoofd loopt over en ondanks 3 agenda’s vergeet je met regelmaat afspraken
 • Je kinderen weten steeds weer het bloed onder je nagels vandaan te halen terwijl je met jezelf afgesproken had om geduldiger te zijn
 • je ex doet er op zulke momenten een schepje bovenop door de zoveelste discussie te starten waarin hij jouw moederschap in twijfel te trekt
 • Je vriendinnen klagen dat ze je al zo lang niet gezien hebben, terwijl jij je niet eens kan herinneren wanneer de laatste keer was dat je gewoon op de bank neerplofte voor een avond netflix.
 • Geluk bij een ongeluk doordat je alleenstaand moeder bent, heb je in ieder geval geen partner die aandacht vraagt
 • je twijfelt aan jezelf op alle mogelijke manieren
 • je hoofd lijkt te ontploffen met zorgen en to-do-lijstjes
 • Je lijf trilt van gebrek aan slaap en geen dubbele espresso kan daar wat aan doen
 • je hebt het gevoel dat je steeds opnieuw op hetzelfde rondje maakt en stilstaat op hetzelfde kruispunt in je leven 

Je wilt het liefste op zulke momenten met je vinger naar de rest van de wereld wijzen maar beseft dat jij zelf iets anders zult moeten doen om dit te veranderen.

Ja er moet iets veranderen, maar wat dan? 

 

Hoe zou het voor je zijn

Om jouw eigen blauwdruk, jouw eigen gebruiksaanwijzing te begrijpen. Te begrijpen wie jij bent, niet rationeel vanuit je hoofd, maar vanuit je hart voelen wie jij bent. Vanuit die blauwdruk te zien waar jouw krachten, uitdagingen, valkuilen en groei liggen. Jezelf volledig begrijpen  en accepteren. Vanuit fun en liefde verder creëren wie je bent en wat jij de wereld te brengen hebt. Zelfleiderschap en zelfregie, door te voelen en te accepteren.

Wat een rust geeft dit.

Niet meer met jezelf te hoeven strijden, jezelf niet meer te hoeven verantwoorden of bewijzen naar anderen.

Gewoon Zijn. Blij, onbezorgd, in acceptatie volledig jezelf Zijn

Dit kan!

Met een Gezinsblauwdruk consult leer je jezelf vanuit jouw potentie kennen. Zo komt er licht op de “blinde vlek(ken)” van jouw eigen kwaliteiten. Dit biedt je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief naar je eigen potentieel te kijken en dingen anders te doen. Jouw kompas om vanuit liefde en fun de regie over je leven te nemen.

 

Familie blauwdruk consult

Kinderen zijn de grootste spiegel die je kunt ontvangen. Maar daarmee ook het meest confronterend. Je hebt niet zomaar jouw kind(eren) gekregen. Ze zijn in jouw leven om je dat laatste duwtje te geven om volledig jouw potentieel te gaan leven. Uit eigen ervaring weet ik dat dit vaak niet met een liefdevol zacht duwtje gaat. Wat ben ik dankbaar dat ik weet wat mijn zoontjes geboortezegel is en het mijne. Hierdoor kunnen we elkaar versterken en begrijpen. Een ouder – kind Tzolkin consult biedt je de mogelijkheid om jezelf en jouw kind(eren) beter te leren kennen.

Aan de hand van jouw geboortedatum en die van jouw kinderen krijg je in een consult van 2 uur uitleg over jullie blauwdruk en rode draden in dit leven. Dit geeft inzicht in jullie persoonlijkheid, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. De handvatten die je krijgt helpen je om jouw kind volledig te begrijpen en in zijn/haar kracht op te laten groeien. En om ook te zien hoe zij jouw grootste spiegel vormen. Als iedereen in jullie gezin in zijn/haar kracht staat, groeien jullie als gezin en individu.

Dit consult is online via zoom en daar ontvang je de opname van.

jouw investering is €297,- en 2 uur tijd

 

Persoonlijk blauwdruk consult

Aan de hand van jouw geboortedatum krijg je in een consult van 1 – 1,5 uur uitleg over jouw blauwdruk en rode draden in dit leven. Dit geeft inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. De handvatten die je hiermee krijgt helpen je om vanuit jouw hart te gaan creëren, de regie over jouw leven te nemen en te groeien naar jouw volledige potentieel.

Dit consult is online via zoom en daar ontvang je een opname van.

jouw investering is €177,- en 1 uur tijd

Wat is de Maya Tzolkin kalender

De Maya’s zijn één van de oudste volken op aarde waarvan bekend is dat zij zeer ontwikkeld waren. Duizenden jaren geleden maakten zij kalenders die astrologisch zo precies zijn, dat wij als ‘moderne’ westerlingen hulp van computers nodig hebben om aan te tonen dat deze kalenders kloppen. Deze kalenders volgen de ‘natuurlijke tijd’. Volgens de Maya’s is tijd een spiraal die zich telkens herhaalt en altijd door loopt zonder begin en einde. Een spiraal van schepping en creatie, net als in de natuur.

Één van hun belangrijkste kalenders is de Tzolkin. Het bijzondere aan deze kalender is dat hij een omloop heeft van 260 dagen met elke dag een eigen energie en daarbij behorende creatiekracht. Dit geeft je direct de mogelijkheid om mee te liften op de creatie-energie van de dag en zo in een natuurlijk ritme je leven te gaan leven. Go with the flow!

Door de verschillende lagen die er in de Tzolkin zitten, is het een prachtige methodiek om te ontdekken wat je potentieel is, wie je kunt Zijn. Op elke laag laat de kalender je stukken van jeZelf zien en bied je zo inzicht in jouw talenten, uitdagingen, (levens)thema’s en potentie.

Na mijn Tzolkin dag voelde ik me veel meer geaard en stevig. Zo mooi dat ik mijn overtuiging kon loslaten en kon voelen en handelen zoals ik vanuit mijn hart wilde. Mijn gesprek ging goed. Ik kon mezelf en mijn wensen krachtig neerzetten vanuit mijn waarden. Mijn aanbod werd niet 1 op 1 geaccepteerd, toch kon ik bij mijn wensen blijven en vanuit dat wat echt belangrijk is voor mij meebewegen. Inmiddels zijn we eruit en ronden we de formele zaken af. Ik kan dit in 2017 loslaten en ga 2018 in met de wetenschap dat ik vanaf januari aan mijn bedrijf ga werken en mijn hart ga volgen. Het stroomt weer. Gisteren tijdens mijn opleidingsdag stond ik daar mijn verhaal te vertellen, wat ik heb te brengen en voor het eerst stond ik stevig en voelde ik het zelf ook. Jij & de Tzolkin hebben veel in gang gezet en aangeraakt. Dankbaar ben ik. 

Judith

Ik kwam de volgende tekst tegen en die me aan Eline doet denken na het volgen van een workshop over de Tzolkin kalender en verschillende Reiki afstandbehandelingen:
“A wizard can turn fear into joy, frustration into fulfillment.
A wizard can turn the time-bound into the timeless.
A wizard can carry you beyond limitations into the boundless”
Uit: “The way of the wizard. Twenty spiritual lessons for creating the life you want” van Deepak Chopra

Mirjam

Bedankt voor je mooie Tzolkin reading. Bijzonder wat je doet met je kaarten en kalender. Jouw praktijk is mooi en het is een fijne plek.

Ingrid

Eline weet goed waar ze het over heeft als het om de Maya Tzolkin kalender gaat, ze kan er heel enthousiast en geïnspireerd over vertellen. Een persoonlijk consult en talentprofiel van Eline is een mooie manier om meer inzicht te krijgen in jezelf en hoe je in het leven staat. Het is ook een heel leuk cadeau om aan iemand anders te geven.

Marijke

Soms is het fijn om even een spiegel voor te krijgen, de confrontatie met jezelf aan te gaan. Je er bewust van zijn waarom je de dingen doet zoals je ze doet, je focus erbij houden waar je heen wilt. Herontdekking van jezelf, je eigen krachten worden benadrukt waardoor deze in een positief daglicht komen te staan. Eline benaderd je Maya levenspad vanuit een open en warme houding die ruimte toelaat om te zijn wie je bent.

Daisy

Heb je tot hier doorgelezen? 

Dan weet je al vanuit je intuïtie dat dit voor jouw is. Dat de blauwdruk vanuit de Tzolkin je gaat helpen om de regie over jouw leven te nemen en vanuit fun en liefde jouw volledige potentieel aan de wereld te laten zien. 

Het is tijd. Je hebt je lang genoeg tegen laten houden door al die gedachten in je hoofd. Jij hebt de wereld iets te brengen en dit gaat je helpen omdat met fun en liefde te gaan doen.

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid