De Tzolkin spiegelt overal

Ik zit nog mijn laatste blogs te schrijven als mijn telefoon oplicht. Een voicebericht van mijn vriendinnetje, zie ik als ik mijn telefoon open. Eigenlijk was het best stil tussen ons, bedenk ik me nu.

Dat betekent in onze wereld dat er minder dan 10 app berichtjes heen en weer gegaan zijn. Soms gebeurd dat doordat een van ons naar binnen keert in haar eigen proces.

De dagenergie

Ik luister naar haar voicebericht en terwijl ik terug reageer moet ik lachen. “lieffie dit is echt zooooo de schaduwkant van de dagenergie van vandaag” kwetter ik terug in de app. “je groeit als een gek en vind nog dat je te langzaam gaat, kijk eens terug naar wat je alleen al in dit levenspad, de afgelopen 13 dagen bereikt hebt.”

leef met het ritme van de Tzolkin

Zo gaat het regelmatig bij mij. Ik adem en leef de Tzolkin. En hoe meer ik dat accepteer van mezelf, hoe meer het universum alles op mijn pad stuurt dat ik nodig heb.

“ik kan niet wachten tot de eerste week van juni en jouw online programma start…. ik wil hier zo graag alles over leren” stuurt ze me terug met een heleboel smileys.

En zo sluit ik mijn dag af met een big smile en weer nieuwe inspiratie voor de lessen van mijn online programma ontdek de Tzolkin.

Ik ben aan het aftellen. Ben jij erbij?

https://www.hartekracht.net/product/online-programma-ontdek-de-tzolkin/.