Galactische Activerings Portaaldagen (GAP) of poortdagen

De Tzolkin kalender heeft 52 Galactische activeringsdagen of poortdagen genoemd.

Het patroon van deze 52 dagen wordt ‘het weefgetouw van de Maya’ genoemd omdat in de maya mythen de maangodin de vrouwen leerde hoe ze heilige patronen konden weven. Het patroon van deze 52 GAP dagen weeft zich als een DNA streng door de kalender.

dunne sluiers

GAP dagen zijn dagen waarin, volgens de Maya’s, de poorten tussen de verschillende werelden en dimensies wijder open staan dan normaal. De sluiers tussen de zichtbare en de onzichtbare werkelijkheid zijn dunnen. En je bent sterker verbonden met de Hunab K’u, het hart van de Melkweg, de bron. De plek die wij astrologisch kennen als het zwarte gat. En waaruit, volgens de Maya’s, de wereld en ons melkwegstelsel is ontstaan.Op deze dagen kun je zelf gevoeliger zijn door de verhoogde energieën en dingen voelen, horen of zien doordat de verbinding tussen hemel en aarde sterker is. Dit is informatie die jij mag ontvangen zodat je je levenspad beter begrijpt. Het kan ook gebeuren dat de schaduwkant van de dagenergie juist veel meer naar boven komt. Dit bied je de mogelijkheid om “weggestopte” kanten van jezelf te accepteren door in het licht te laten komen en zo los te laten. Doordat je bent ingeplugd op zowel de aardse als de kosmische informatiebron, kun je alles veel intenser ervaren en multidimensionale informatie ontvangen. De energieën van portaaldagen bieden zowel inzichten en openbaringen door intensiteit en helderheid.

Geboren op een GAP dag

Personen die op zo’n GAP dag geboren zijn, zullen van zichzelf een grote gevoeligheid hebben en/of enige vorm van paranormale begaafdheid ontwikkeld hebben. Zij zijn vaak eenlingen die hun eigen pad bewandelen, maar grote invloed op de geschiedenis hebben. Doordat ze op jonge leeftijd al bezig zijn met grote levensvragen, worden ze vaak niet begrepen. Op latere leeftijd vinden zij hun weg naar ‘gelijkgestemden’. In relaties hebben ze een grote behoefte aan vrijheid, ze willen verbinding aangaan zonder dwang of verplichting. Ze zijn heel intuïtief en wanneer ze naar hun intuïtie luisteren weten ze heel goed waar/bij wie ze moeten zijn en op welk moment.

Beroemdheden geboren op een GAP-dag

Voorbeelden van beroemdheden die op een GAP dag zijn geboren: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star van de Beatles, Mozart en Einstein.

Mocht je jezelf hierin herkennen of hier vragen over hebben, stuur me dan een mail via het contact formulier. Ik reken voor je uit of je ook op een GAP-dag geboren bent. Doordat ik zelf op een GAP-dag geboren ben, heb ik ruime ervaring hiermee en kan ik je helpen in balans te komen en te blijven en zo de regie over jouw leven te nemen.