LOL in je leven

4 jaar geleden terwijl ik net een hap nam van mijn broodje kaas op de bank nam, werd ik gebeld. “Goedemiddag, ik ben een redactrice van de staat van Stasse op radio 2 en wil u wat vragen” begon zei ons gesprek. “Vandaag is het Blauwe Aap volgens de Tzolkin kalender en Stefan Stasse is een Blauwe Aap, zou u daar vanavond in de radio uitzending iets over willen vertellen?”

Ik begon te stotteren of ik dat wel kon en wat ik dan moest vertellen. Wat ben ik blij dat die redactrice me geruststelde. “het is vandaag Blauwe Aap, als ik maar lol heb komt het vast goed” was daarop mijn antwoord. Daardoor sprong ik in het diepe…. mijn allereerste media-optreden. Daar denk ik elke keer als ik een media-optreden heb of ergens moet spreken aan terug.

LOL is wat ik elke keer als doel stel.

Als je lol hebt, maakt de uitkomst niet meer uit. Dan doe je jouw ding vanuit een energie van onbevangenheid en magie. Dat is ook wat de Maya Tzolkin zegt over de energie van Blauwe Aap: durf te spelen als een onbevangen kind, Verwonder je over de magie van de wereld en ontdek.

Dat betekent niet dat je iets niet spannend of eng vind, maar je kiest er bewust voor om die emotie niet (meer) jouw uitkomst te laten bepalen.

Kijk hier hoe ik met lol (en zenuwen) Stefan Stasse uitleg gaf over zijn Maya Tzolkin geboorteprofiel en zelfs luisteraars een kort consult gaf.

Heb jij LOL bij de dingen die je doet? Of voelt het allemaal als zware verplichtingen die je draagt?

Wat als je het anders kunt doen?

Hoe fijn zou jij je voelen als je alles doet vanuit een basis van LOL.

Wat zou je dan allemaal creëren en doen?

Begint het bij jou nu (stiekem) te kriebelen, maar weet je niet waar te beginnen. Reageer dan met HART hieronder en ik help je in een skype gesprek opstarten. Samen voelen wat jij nodig hebt om de LOL weer in jouw leven te brengen.

Ben je benieuwd welke een Maya Tzolkin consult jou brengt? Dit zijn de mogelijkheden

Wil je mij laten weten wat je van dit blog vindt? Heeft het je inzichten gegeven? Ik hoor het graag via een reactie onder dit bericht.