❤️Begin 2022 afgestemd op jezelf

 

❤️ Vanuit jouw kwaliteiten

 

❤️In verbinding met jezelf, jouw hart en wie jij wilt zijn

 

❤️En creëer jouw nieuwe wereld vanuit joy en eas

 

❤️ Maak van 2022 jouw jaar

 

Het einde van het jaar nadert weer. Een ongelooflijk turbulent jaar waarin jij en ik op verschillende manieren geconfronteerd zijn met beperkingen, angsten en een wereld die keer op keer niet bleek te zijn wat we dachten. Om mij heen hoor ik nu de veel gestelde vraag: heb je nog goede voornemens? Als eerste antwoord komt er vaak “waar gaat deze wereld heen” en “wat kan ik daaraan doen”. Om daarna de welbekende lijstjes te horen met dingen als minder snoepen, gezonder leven, stoppen met roken, nu echt toch eens naar de sportschool gaan als deze weer open mag. Prachtige lijstjes die jij waarschijnlijk ook meerdere jaren achter elkaar gemaakt hebt. En rond februari al weer aan de kant gegooid hebt omdat je faalde of het niet volhield. Je gewone leven slokte dagelijks al jouw tijd weer op, de sportschool mag niet open omdat de lockdown verlengt is en zo kun je nog heel wat redenen benoemen waarom dit niet lukte. Weer een teleurstelling, die je maar snel aan de kant schuift want je kon er tenslotte niets aan doen.

Ik vind het zo jammer dat dit gebeurt en je keer op keer teleurgesteld raakt in jezelf. Tegelijk vind ik het niet zo raar dat al die voornemens zo snel sneuvelen. Het zijn vaak voornemens die gemaakt worden vanuit een verlangen met daaronder (onbewust) angst en tekort. Je hebt nog niet dat prachtige lijf uit een magazine, je maakt je toch wel zorgen of je gezond bent en blijft en iedereen begint toch met sporten op 1 januari. Voornemens gemaakt vanuit verwachtingspatronen van buitenaf, vanuit een (onbewuste) angst en tekort. Gemaakt met je hoofd en niet vanuit je hart en wat jij echt wil.

 

Doe het dit jaar eens anders!

 

Hoe zou het zijn om te stoppen met het maken van voornemens die je niet volhoudt, die je alleen maar frustratie opleveren omdat je het moeilijk volhoudt en waardoor je je schaamt voor jezelf als het weer niet lukt.

Hoe zou het zijn om te stoppen met voldoen aan verwachtingen van anderen vanuit angst om niet goed genoeg te zijn of er niet bij te horen.

Hoe zou het zijn om te stoppen met bedenken in jouw hoofd wat je moet doen om je gelukkig te gaan voelen en dit nu echt te gaan doen?

Start dit jaar eens met een focuspunt waarbij jij centraal staat. Niet wat je denkt dat er van je verwacht wordt of wat je vind dat je moet doen omdat het zo hoort, maar vanuit jouw hartewens hoe jij jouw wereld vorm wilt geven. Doelen vanuit jezelf voor 2022, in verbinding met jouw hart om jouw potentie hier op aarde helemaal te gaan leven. Met als basis jouw kwaliteiten vanuit het natuurlijk ritme dat je hart volg.

❤️Begin 2022 afgestemd op jezelf

 

❤️Vanuit jouw kwaliteiten

 

❤️Vanuit jouw kwaliteiten

 

❤️In verbinding met jezelf, jouw hart en wie jij wilt zijn 

 

❤️En creëer jouw nieuwe wereld vanuit joy en eas

 

❤️ maak van 2022 jouw jaar 

 

 

 

 

 

 

Je ontvangt een online reading van jouw blauwdruk met de kernkwaliteiten die jouw ziel, op de dag dat je geboren werd, gekozen heeft om hier op aarde te gaan stralen. Een blauwdruk wie je in jouw hart bent. Door dit te combineren met de energie voor 2022 ontstaat er een moeiteloos pad waarop jij kunt creëren en manifesteren wat jouw hartverlangens zijn voor 2022.

Op deze manier kun je voornemens maken die je niet met je hoofd hebt bedacht en probeert waar te maken omdat het van je verwacht wordt.

De voornemens die je dan stelt komen van diep van binnen. Je voelt in jouw hart dat het klopt en daarmee ontstaat er een diepgewortelde motivatie om ze te manifesteren.

Vanuit de verbinding met jouw hart, vanuit joy en eas.

Jouw dromen en verlangens als de rode draad om een nieuwe wereld te creëren.

Ik ben Eline Zeelenberg,
De coach voor bewuste moeders die weer vanuit hun hart keuzes willen maken, de regie over hun leven nemen en zo rust in hun hoofd krijgen.

Meer over mij

 

 

 

 

 

Hartekracht
Eline Zeelenberg
Sonoystraat 42
6826 NX Arnhem
eline@www.hartekracht.net

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid
   Privacybeleid